AKTUELNO

Ne zna kako da se opravda!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Nikoli Grujiću Gruji koji je imao preku potrebu da opravda njegov odnos sa Mimom Šarac i da predstavi njegovu devojku "sveticom".

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se nešto dešavalo, ja sam rešavao. Kada asm probijao vrata, da li sam ulazio sa vama u konflikt. Sa Dinom sam imao fizički koflikt zbog nje. Kada je ona počela da pravi sr*anja, da se ona ima najbolju komunikaciju sa tim ljudima. I da mi tera inat sa drugim momcima, ja nisam imao potrebu da je odbranim. Ja sam opet krenuo da se svađam sa ljudima, ona je opet imala komunikaciju sa tim ljudima. Ona mene ubacuje u koflikte a posle se drži sa tim ljudima najnormalnije. Sada kada smo opet ušli u odnos, opet sam počeo da se svađam zbog nje. Ja jednostavno ne da m na nju kada sam sa njom u odnosu. Šta god da je bio okidač da se pomeni zbog mene, ona se menja, ja to cenim i naravno da neću dati na nju. Ja ovde nikoga nisam uvredio, niti bilo šta - otvoreno je izneo Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se manja svojevoljno ili? Vidi se da je srećna - rekao je Karić ironično.
Ja sam dao na nju kada me je ponižavala i kada se smejala na moja izlaganja, kada je terala inat, tada je nisam branio, nisam imao potrebu. Kada smo bili u odnosu, skočio sa za nju, stao sam u uz nju i svađao sam se. Ja pričam sve što osećam da kažem i šta mi leži na duši. Zola je nije uhvatio za si*u. Moja devojka nije išla sa svakim ovde, bila je samo sa mnom - istakao je Gruja.
Moram nešto da ti kažem, sa mojoj devojkom, je*ao se ko je stigao, to se zna - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kako da se ne vidi odnos, kako da se ne vidi se*s. Ja tu devojku volim, ja sam zbog te devojke ostavio ženu. Ne želim da je neko naziva ku*vom, kada je ona bila samo sa mnom. Ja ne radim nešto što njoj smeta, niti geldam druge devojke, niti flertujem. Ja sa njom pričam o svojim problemima. Svi ti navodi idu njoj na obraz, ako je nešto od toga istina. Ko će da veruje, neka veruje. Ja verujem u njenu promenu i da ćemo nastaviti odnos napolju. Mi smo u emotivnom odnosu, volimo se. Ja nju volim i to je to. Jeste ona pričala za moju stariju ćerku, nije bila nagovrena od strane bilo koga. Da se ne bi bacala ljaga na moju bivšu suprugu. Želim da se zla da je moja ćerkica videla da smo Mima i ja bili zagrljeni i zbog toga je meni ćerka rekla to što je rekla. U mojoj kući se nije pratio rijaliti, moja bivša supruga nije dala deci da geldaju - istakao je Gruja.
Ideš kao kiša oko Kragujevca, molim te konkretnije - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.