AKTUELNO

Žestoko!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Lepom Mići koji je podigao prišanu zbog prijateljstva Marijane Zonjić i Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš kao pas - rekao je Mića.
Nemam snage danas i to je to - dodaje Dalila.
Vi ste ovde kao prijatelji. Ti imaš prijatelje koji su lažni. Moja drugarica Marijana se druži sa tobom zbog kadra - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka je i zbog kadra u najgorim momentima je bila tu. Koga briga zbog čega je tu - odbrusila je Dalila.
Dame i gospodo, vi koji uđete sa mnom u raspravu pominjete Mikija. Miki je nasrnuo na mene. Te vaše seljačke fore, je*em vas u usta. Moje i njegovo prijateljstvo je bilo prijateljstvo ali se ugasilo, pa je leglo. Vi je*ete pa se družite. Ja pokušavam da se naše prijateljstvo vrati u normalnu. Ne svađamo se, i to je dobro. Ja sam rekao da druženje tebe i Stanije nije prirodno - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo vi pustie vreme, pa ćete videti. Znam ja šta vi mislite, sa mnoje strane ništa nije fejk. Ona i ja smo se uvek gotivile. Nekada je ona bila kriva, nekada ja. Vidim da vama to smeta, samo bih pitala Bebicu: Pošto imaš komunikaciju sa mnom a pomirio si se sa Miljanom, da li smemo da pričamo? - istakla je Miljana i postavila pitanje Bebici.
Da - rekao je Bebica.
Ja bih se izvinio Gruji za ono sinoć. Žao mi je da sam u sitauciji da nemam hranu, niti cigarete i onda da me neko p*ca napolju ali se izvinjavam. Što se tiče nekih srugih problema, ne želim sa puno ljudi da imam kontakt ovde u kući. Ne odgovaraju mi neke stvari, želim da više vremena provodim sa ljudima koje više poznajem. Mislim da sam za Dalilu rekao šta imam. Sada, u kavkoj se sitiaciji ona nalazi, nisam više neko ko bi trebalo da ti ponaže i odmaže. Ova svadba je apsurdna, znaš da ću da se zezam, i taj naš odnos. Vidim da ti imaš neke poteškoće, vidim da plačeš - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.