AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak na temu medjuljudksih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Anđelu Rankoviću koji je rekao da će biti tu uz svoju "sestru" Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa svoom "sestrom" rešio sve. U dosta smo slabijom komunikaciji nego inače. Naćiću se tu da joj pomognem oko svadbe. Sa mamom sam super a sa tatom sam u svađi. Potrudićemo se da moja sestra bude zadovoljna - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, izvoli - rekao je Karić.
Mislim da ovde ima mnogo problema koji treba da se reše i komentarišu. Miljana nema nikakav problem sa Zolom. Ja ovaj put verujem da će Milja a ostati sa Bebicom, pored svih poniženja koje je doživeo. On je neko ko je pokazo dva lica. Jedan koji je potrčko i neko ko je pametan. Ti si izabrao ovu drugu stranu. Mislim da si razočarao ovde neke ljude. On mora da ide kako Miljana kaže. Ovde je veza koje prestavljena kao bajna veza. Ja sam sinoć čuo Miljanu kada je vrištala i kada je rekla da prave od nje ku*vu - rekao je Mića.
Ne volim Zolu, nikada nisam ni imala, imala sam samo fantaziju - dodale j Miksi.
Da li Bebica neko koga ti iskreno voliš, ti trebaš to da kažeš, ti si dužna to da kažeš jer te ljudi gledaju ovde i treba da kažeš ako treba da ti pomognemo. Mislim da treba da ustaneš i da kažeš, ako nećeš ti ne moraš - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila pozivtivna i dobijala je aplauze. Sinoć se dovela u sitauciju da se udara pesnicama u glavu. Ja se na ljutim, nema veze ako je tako, ja se ne ljuti. Samo treba da ustane i da kaže šta joj je bio cilj i šta ej htela. Da li ona ovog čoveka voli. Ona kada je bila nasjrećnija, ona je slala njenmu poruke. Znači da nešto ima. Nije ubila čoveka, može da ustane i da kaže šta se dešavalo u njjenoj glavi. Možda je shvatila da ipak voli ovog čoveka. Ja mislim da ona ako razmišlja mozgom, da je svesna da će imati mir od njene porodice i ona je svesna da najavijaju za njega, ne za mene - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.