AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa, a Jovana Tomić Matora i MC Aleks nastavile su sa svojom svađom koja drma zidove Bele kuće.

To što pokušava za stolom, jer zna da ću ja da joj odgovorim na svaku... Ona hoće mene da pecne! Smejala se tada kada mi je rekla da će me prebiti napolju, kao što je i rekla da mi neće pružiti ruku. Zbog čega da ćutim kad mi neko kaže to?! Govorim da je moja greška, odvojim se, a ona mene pec pec - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča je bila u onom prolazu za čestitke. Rekla sam da ću se odvojiti ako dođu čestitke, odvojila sam se - dodala je MC Aleks.
Lažeš! Ti si džukela koja laže - skočila je Matora.
Desila se ta svađa velika, rekla sam da me ne intresuje i da neću da pričam sa njom. Nju pojede što ja nisam ološ i što ona zna da ja nisam ološ - rekla je MC Aleks.
Je**o mi pas mater, ja sam se kao konj zaljubila. To što si aludirala na neke reči Đedovićeve, još veće si smeće - drala se Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da me ne intresuje, da mi se ne obraća. Ona sinoć meni govori: "Šta si rekla u prolazu?". Znači ona se još nada - rekla je MC Aleks.
Demanti! Rekla si da si ljuta i besna, da mi ovde nećeš pružiti ni ruku, a da ćeš videti napolju... Pozdrav za sve je**če MC Aleks, ne brinite, nisam bila sa njom - drala se Matora.
Ne smatram da je Aleks folirant, mislim da idete iz krajnosti u krajnost - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja je molim da pričam sa njom, da raskinemo ili da završimo odnos kakav smo imali, a ne ovo peckanje, te oće ka*i neće ka*i...Ma radiš šta hoćeš, možeš da se je**š ispred mene, kao što mi se dešavalo - zapenila je Matora.
Ona se zaljubila u foliranta i lažova, pa vi tumačite kakva je ona - rekla je MC Aleks.

U video-pilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.