AKTUELNO

Drug je za druga najbolji drug!

Mensur Ajdarpašić otišao je do hotela "Zadruga" kako bi porazgovarao sa svojim prijateljem Stefanom Karićem o svemu što mu se dešava u Beloj kući od raskida sa Milicom Veselinović.

To je situacija kada ne znaš šta i kako je, pa onda kad sam izlomio televizore. Nije tu problem Milica isključivo, mislim jeste iz njenog odnosa, ali se ispritiskalo sve. Nek bude, ja sam kriv za sve. Onda ide od majke čestitka. Smirio sam se i rekao sam da ću da nam dam još jednu šansu. Imao sam ja sve u glavi. Dođemo opet u neku situaciju, e onda sam rekao da ću da ispoštujem ovo što mi je stiglo, ali sam ispoštovao i naš odnos. Ne može ona mene da krivi za naš rastanak! Ovi bi mi ovde mozak popili, oni se hvataju za stvari koje prevazilaze granice normale...Napraviš dobro za sve i opet ne valja - pričao je Mensur, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da pravim problem ni sebi ni nikome, bolje je da iskuliram. Preteruje se malo znaš. Ja sam preterao malo i ona je malo - nastavio je Ajdarpašić.
Normalno je da će da ti prebacuje komunikaciju takvu, da l' da te podbode, da l' nešto drugo. Ti sediš i dalje pored nje i ti čuješ sve što ona sebi priča u bradu i to ti se zadržava u glavi. Šta je tebe večeras toliko uvredilo, je l' te stvarno toliko povredilo što si izglasan za nerazumnog- rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me pogodilo nešto specijalno, ali me vređa što sam u kući sa pojedinima - rekao je Mensur.
Pa najjače da biramo sa kim ćemo još i da budemo, ljubi te brat - rekao je Karić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.