AKTUELNO

Brutalno iskren!

U toku je dnevna emisija Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić, a Filip Car je dao svoj sud o odnosu sa Dalilom Dragojević nakon video klipa njihove ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja deo vaših života, više me ništa ne zanima. Ja sam govorio, kada joj je najgore bilo, da ću joj pomoći, nastojao sam da joj pomognem, ali nisam uspeo. Video sam da su se neke stvari otele kontroli i svestan sam njenih igri - rekao je Filip.
Da li je jače od tebe da joj priđeš? - pitala je Ivana.
Nisam ja neko ko je ravnoduša, ali uvek mi je bilo žao kada je vidim u lošem stanju. Sve manje osećam nešto i sve bih teže dozbvolio sebi da pređem neku granicu. Ja kada želim nekoga da poljubim ja to uradim, ne pizam za dozvolu - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričaš iskreno - dobacila je Dalila.
Mislim da je svima jasno ko je ovde iskren, jasno je ko prila jedno a radi drugo. Mislim da ona tek sada shvata neke stvari i da postaje svesna. Više puta sam je upozoravao da ću dići ruke i od nje i od nas... - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da si jedina osoba koja može da me rasplače i koja može da me izmanipuliše - dobacila je Dalila.
Ja sam rekao da mogu da kontrolišem tu lakrdiju od tvog odnosa sa Anđelom, mogu da je ubrzam ili usporim... Zadnji put sam ti dokazao kako mogu sve da razbucam ako želim. Nisam ja dete, ja se ne perem ni od jedne situacije... Ja sam sa njom bio u situacijama kada sa njom niko nije želeo da progovori... Rekao sam joj da svako njeno stanje utiče na mene jer je ona neko sa kim sam bio osam meseci, naravno da mi nije svejedno. Ona je odbijala moju pomoć, ja se jesam ogrešio o nju i to sam javno priznao. Iskreno, nikada je nisam gledao očima kojima je sada predstavljena, nikada nisam pomislio da ću videti kako se trlja sa drugim muškarce, kako će govoriti da je ku*va... Ja sam je gledao kao najbolju ženu, radio sam na njoj tokom celog odnosa ali nisam uspeo... Pos*ala se po svemu što je uradila. Birala je pijuna umesto kralja... Pogrešio sam što sam imao grižu savesti i što sam pokušao po stoti put da joj pomognem... - uzvratio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.