AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Jovani Tomić Matoroj.

Da li guraš Dalilu u vezu sa Anđelom, jer si provalila da se MC Aleks loži na Filipa Cara, a to zna i Nevena?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam ono što znam. Ako mene lažu, lažem i ja vas. Meni je sad Anđelo preko stola rekao da je zaljubljen, to nisam znala. U Dalilu nemam poverenja. Da, kad je bila iskrena u situaciji sa Carem, kad mi je govorila tajne, ustajala sam i sve je podržala. Kad neko hoće da mulja i petlja, a ja sam deo toga, osećam se loše. Da, slažem se sa Markom za Anđela. A sad ovo pitanje. Nevena je rekla sinoć da postoji još jedna osoba koja je rekla da je zaljubljena u Cara, Milan je rekao da ne priča to, jer će Matoru da iznesu na nosilima. Ja sam pitala Nevenu preko stola, proradilo mi je nešto, nije mi svejedno. Na kraju smo Rešićka i ja stisle Nevenu u spavaćoj sobi, ona kaže da joj se to Sanja poverila. Sanja kaže da sa Nevenom nije pričala o tome. Koja druga devojka onda može da bude? - govorila je Matora.
Zar nisi rekla da me jedino sa Franom vidiš ovde? Ja ne znam šta gledaoci vide i prate. Ako sam sa ovim dečkom (Carem) deset reči progovorila, ovde me secite. Filipe, da li sam te pogledala na neki način? - ustala je MC Aleks.
Menjaju se teze, ovde je pitanje da li se MC Aleks poverila Neveni - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ima neki klip da mi je Aleks rekla da joj se neko iz ove kuće sviđa, neka puste - ustala je Nevena.
Ja sam tog dečka navodila za sve negativno u ovoj kući, tako da... Ja gledam ovde sebe - rekla je MC Aleks.
Ako postoji dokaz, neka puste - dodala je Savićeva.
Ovo nisam ja napravila, nego njena drugarica. Sigurna sam da je ova devojka jedva čekala ovaj neki trenutak, jer ne može očima da me vidi. Okreće glavu kad joj se obratim: Šta sam ovoj devojci uradila? Svaki put kad ustane, kao da hoće da se posvađa sa mnom... - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta mi je njenih teorija. Ja mogu da garantujem da Filipa nisam pomenula Neveni, niti rekla da sam zaljubljena. Meni je Nevena u utorak u pušionici rekla kad je bila tu i Ana, kad je Ana rekla da je zaljubljena, Nevena je rekla da joj je još jedna osoba prišla i rekla da je zaljubljena u Filipa - ispričala je MC Aleks.
Sanja mi je rekla kod šanka to - dodala je Nevena.
Nevena sada to priča da bi izvukla MC Aleks - ustala je Sanja.
Sanja, možda se ne sećaš pričala je Savićeva.
Ja sam šokirana. Ako sam imala javno s*ks, šta bi bio problem da priznam da sam zaljubljena? - nastavila je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih stvarno bila dno dna, kad bih Cara navodila za sve negativno, a da mi se sviđa... - rekla je MC Aleks.
Možda laže kao što je lagala da ima emociju prema meni - dodala je Matora.
Samo da ispričam jednu situaciju, pre dva meseca dok smo Nevena i ja bili u druženju, kad sam ja rekao da ću da je vodim u Bosnu, rekao sam joj da pozove drugaricu, možda MC Aleks, ona je rekla može i druga tvog. Ja je pitao da li Osmakčića, ona kaže ma kakav Osmakčić, Cara. A može i Car da se ljuti na mene, ali pre tri meseca, Car je rekao za MC Aleks da mu brutalno izgleda! Tako je bilo - otkrio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na početku rijalitija rekao, tad Matora nije imala veze sa MC Aleks, ja sam tada rekao da mi je MC Aleks od ovih devojaka u kući najzanimljivija, po tom plesu, načinu odevanja, po tim stvarima... Nisam Zoli rekao da je brutalna, nego da me podseća na tu Elenu sa kojom sam bio. Ali mi se to pogubilo kad se ona sa Matorom, a i prošle godine se sećam šta je bilo sa Matorom - ispričao je Car.
Možete ti i Zola da mi se napušite k*rca, sada turirate gasite. Valjda ti se svidela Dalila, pa si zato zagasio, nego... Onda si lagao za Dalilu! Nećete me turirati! - skočila je Matora.
Čovek mi je rekao da izgleda top, da je brutalna i da ga podseća na bivšu... Šta je tu loše? Ne provociram te Matora, a ti si samo htela da me nap*šiš k*rcem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno je istina šta je MC Aleks rekla, da nismo progovorili 10 rečenica, nisam primetio da me gleda drugim očima... - pričao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.