AKTUELNO

Dao svoj sud!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Dejanu Dragojeviću, kako bi prokomentarisao flertovanje svoje bivše žene i intimne dodire sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejane, šta ti kažeš? Ona se 'trljala' o njegov polni organ - obratio se voditelj Dejanu.
Nisam specijalno ni slušao niti sam pratio. Ne znam šta da kažem, ja sam juče sve rekao šta imam. Ona bi i sa Filipom stupila ranije u vezu nego je imala teret u odnosu sa mnom... To je to, ko me je razumeo, razumeo je - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da je Dejan za sve u pravu, sa ovim što ona radi. Rekla je da zna da neće da stupi u vezu sa njom a ona i dalje ostaje u toj priči. Svesna je kakvu to sliku pravi o njoj... - rekla je Milica.
Poenta je da ne možeš da ne primetiš njih dvoje u prostoriji, hemija između njih postoji i evidenta je. Da se nešto dešava između njih, od Anđela ne bi bilo ništa. On mi je jasan, ali nije ona. Izašla je iz braka, zavolela je kosmički i sada flertuje sa drugim. Očigledno da je volela ne bi joj se desio Anđelo! Kako je to moguće? On sve zna a upušta se u taj odnos, ni to nije normalno. Ovde se sve zna, sve je bilo transparentno! - govorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam mu ako to valja, da ću ja lično pričati sa njegovima, jer sam ja dobar sa njima - dodao je Car.
Nervira me što nisi iskren, reci sviđa mi se devojka, ne mogu da se oduprem emociji! Reci kako jeste nemoj da kažeš kao nećeš da budeš sa njom a ne odvajaš se od nje - vikao je Mensur.
Sama sebe je dovela u ovo stanje, niko joj nije kriv - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.