AKTUELNO

I dalje je slab na nju!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem, a sledeće pitanje bilo je za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi 'car' i odjavi dežurnu radnicu Dalilu Dragojević i daj Ani šansu - glasilo je pitanje.
Neću ulaziti u to ko je dežurna a ko nije, to oni sami sebe tako nazivaju. Ne znam šta je, devojka lepo izgleda, lepo se obukla, a ponovo se ponaša kao Tarzan. Mislim da histerija njena nije bila zbog Amidžija, iako ona zna kako se ja ponašam... Znam da nju može da uhvati paranoja i zašto... Trenutno je njeno ponašanje jako čudno, a zna da za mnoge stvari mogu da se osećam krivim. Neko sam ko može sve i da joj priđe i da komunicira sa njom i da joj ne priže... Juče jesam, pitao sam je kako je, rekao sam joj u lice da mislim da nije dobro... Njeno ponašanje mislim da nije zbog emisije, već zbog mene i nje... - govorio je Car.
Ana i ti ste sinoć bili zajedno, bili ste po štekovima, krili ste se... - naveo je voditelj.
Ja sam više puta naveo da je Ana meni lepa i privlačna, ali sam jasno rekao da imam problem sa Dalilom... Imam osećaj kao da sam ja za sve kriv, kao da je ona ranjena a ja sam prošao pored nje... Ne znam - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta smo videli da svaki put kada nije sa Dalilom on bude sa Anom ili sa Sanjom, uvek se vraća njoj. Ana je rekla da joj prija i da se zaljubila, ne zanima je šta će ko da kaže... Mislim da treba da razmisliš da li je pametno da pomažete jedno drugom, jer to nikada ne ispadne kako treba. Najbolje je možda da se ona sama nosi sa svim, ti na drugu stranu... - obratila se Sandra i Caru.
Moguće je da si u pravu, ali kada je vidim da plače ili da joj nije dobro... Vidim da je izgubila sebe... - dodao je Filip.
Misliš li da joj na taj način napraviš još veći problem u glavi? - pitala je Sandra.
Da vidim da je ona dobro, ne bih joj ni prilazio - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.