AKTUELNO

Haos se nastavio!

Emisija "Pretres nedelje" je na samom početku izazvala buru haosa između bivših supružnika Dalile Dragojević i Dejana Dragojević.

Šta imaš da ispričaš o porodici Mujić? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da iznesem sve, ja ću na kašiku na iznosim - rekao je Dejan.
Izvoli reci sada na osnovu mojih pričaj celo veče - rekla je Dalila.
Po bezobrazliku se vidi, ona je aludirala kako mi je Mensur brat, znam šta hoće da kaže, ja sam rekao hajde da vidimo na šta misli. Jedino na veru može da misli. Posle te rasprave je rekla da neću imati gde sa Aleks, ne može da mi spominje to. Jesam ja rekao da sam živeo na njen račun? Ja sam rekao da je ona živela na osnovu rijalitija. Ona je spomenula meni mamu, ako ću ona moju, onda ću i ja njenu. Nabrojao sam sve sa kim je imala se*s u drugom rijalitija - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je neko zabranio da se čuješ sa porodicom? - pitao je voditelj.
Ne, nije zabranila striktno, ali je uvek bilo svađe jer sam u Veterniku registrovao auto - rekao je Dejan.
Jadan je tvoj Bog u koga se ti kuneš! Ti ne znaš ni koje si vere - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslala si strica u zatvor... Znate kakve smo mi probleme imali tamo, u Bugojnu centru nas žena ganjala tamo - rekao je Dejan.
Jeli te nije sramota da pričaš takve stvari - pitala je Dalila.
Ja stojim pri svemu što sam rekao, ništa nisam slagao. Bio sam ovde sve, malouman, ponižen, sve najgore što je bilo, ali je u suštini sve bilo kontra - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, i to za svadbu što je rekao, mene je Lejla zvala na svadbu, on je udario na sve moje. Ta devojke je pravila svadbu, mi nismo mogli da dođemo. Zna se kako je on dočekan kada dođe kod mene, nije bio niko i nije imao ništa pre mene. Vidi se iz kakve porodice dolazi - vikala je Dalila.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.