AKTUELNO

Ponovo uspeo da šokira!

Dragan Marinković Maca, sarajevski šarmer, glumac i TV lice ružičaste televizije, koji svojom kultnom predstavom godinama osvaja region, nedavno je na svom Instagram nalogu ostavio sve svoje pratioce bez daha.

S obzirom na to da je Marinković poznat po svojoj egocentričnosti, kojom je kupio publiku još davnih godina kada se pojavio u javnosti, ipak je uspeo ponovo da šokira.

Foto: Privatna arhiva

Maca je objavio video snimak i fotografije na kojima mašinicom brije svoju loknastu kosu. U prvi mah je izgledalo zabrinjavajuće, ali se ispostavilo kao šala i još jedna drastična promena fizičkog izgleda. Naime, rešio je da se podvrgne transplataciji kose kako bi bila još gušća i zdravija, te je morao pre toga potpuno da ukloni kosu.

Alen Hadrović je nedavo načinio isti potez i potpuno promenio svoj lični opis nakon operacije koju je uradio u Istanbulu, najprestižnijoj klinici koja se bavi ovim vidom posla u Turskoj, a kasnije je postao i njihov ambasdor.

Foto: Privatna arhiva

Tim povodom, portal Pink.rs, kontaktirao je glumca, kako bi nam otkrio šta je uzrok drastične promene.

Neko sam, kome nije strano da radi na sebi i menja svoj fizički izgled. Kao što ste imali prilike da vidite, često sam se farbao, puštao kosu, a isto tako naglo i skraćivao. Volim promene i ovo je samo jedna u nizu koju ću napraviti u narednom periodu!

Kako će Maca izgledati nakon ovog zahvata, ostaje nam da ispratimo kroz nekoliko meseci.

Foto: Privatna arhiva

Autor: J. M. Đ.