AKTUELNO

Nije mogla da gleda snimak demoliranog automobila!

Sestra kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, Tijana Kulić (27) teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23.40 u Dušanovoj ulici u Nišu.

Foto: Pink.rs/S. Kojić, Tanjug/Nikola Anđić, Tanjug/Tara Radovanović

Ona je bila putnica u automobilu „audi“ kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34) a u kojem su nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) i A.Ž. (26). Do nesreće je došlo kada se „audi“ krećući se brzinom koju očevici procenjuju na preko sto kilometara na čas, najpre sudario sa taksi vozilom „tojota prijus“ koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen i taksista I.S. (39).

Svedoci nesreće tvrde da je pukom srećom izbegnut masakr jer je Dušanova ulica bila puna mladih ljudi koji su izašli u subotnji izlazak.

Foto: Instagram.com/ticakulic

Tijanina majka, bivša zadrugarka Marija Kulić sinoć se odmah oglasila za Pink.rs i otkrila detalje stravičnog udesa, a sada je za naš portal otkrila kako se oseća nakon svega šti se izdešavalo.

Nisam mogla da gledam te snimke jer sam iz bolnice izašla potresena. Loše sam! To bi mi bilo previše, a ništa ne mogu da promenim. Tijana je još uvek u bolnici. Polomljeno joj je rame, prima infuziju. Ima jake bolove, ne pomažu joj lekovi protiv bolova koje prima u infuziji. Ostaće dok sve ne prekontrolišu i dok ne urade kontrolni skener - ističe Marija za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.