AKTUELNO

Svi u čudu!

U toku je emisija "Pitanja novinara", Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su stavili sve karte na sto i priznali da postoji mogućnost da obnove svoju romansu. Kulićeva je priznala da sa Nenadom Macanović Bebicom ne želi vezu i da joj se doslovno gadi. Urednica zabave portala Pink.rs Milica Krasić je naredno pitanje postavila Zoli:

Danas je Bebica rekao da te je oštetila kada su finansije u pitanju. Kada si to rekao, na šta si mislio? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je potencirala na to da sam ja materijalista. Danas na sastanku sam rekao da ne mogu ništa da kažem, jer se već tri godine priča da sam ja materijalista, ja sada to ne mogu da gledam na vagu, šta je kome tu uništio. Mogu i ja da nju nazovem likom niko mi je uništavao stvari, ali neću. Miljana se žali meni da ne može da živi od Bebice, stalno ide za njom, danas vidim da je u pravu. On stalno ide za njom, govori da bi dao život za njom. On nije normalan, pitao sam ga da li ga je sramota zbog porodice. Sinoć se ona i ja vozamo po jezeru, on gleda stoji tamo. Znam da je njoj teško i da je to nervira. Ona se stalno istresa sa njim, pa se svađa sa mnom. Situacija je komlikovana - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je rekao da će je Miljana moliti za pomirenje, kako to komentarišeš - pitala je novinarka.
Ne zanima me, nisma srećna i želim da se povučem od ovog odnosa. Najnesrećnija sam u odnosu sa Zolom, on više nema emocije kao pre. Ne gajim emocije prema Bebici više, Zoli verujem da ne želi pomirenje sa mnom, jako sam nesrećna - priznala je Miljana.
Mene ovo nervira jer ona zna koliko smo mi bolestan odnos imali. Da uđemo u vezu to bi bio cirkus... Ona je sa njim imala sek*ualne odnose pored mene, ne znam kako je mogla. Ja sam i danas rekao da kada ovako govori, - odbrusio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se uvek javljao kada nisi imao novac - rekla je Miljana.
Ti si mene u jednom danu zvala 309 puta, i 310-i put sam ti se javio. Ja njoj ništa ne verujem - rekao je Čolić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.