AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

U toku su nominacije. Zadrugari ovo veče biraju između Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški. Naredni koji je nominovao bio je Marko Đedović:

Po prilično se slažem sa Dejanom, vidi se da mu je danas slava. Što se tiče Mine, vidimo da se ona promenila, imala je samo kiks kada je pila, pa je završila kod Mateje. Njih dvoje neće u vezu, a ona se istripuje, zameram joj što više ne komentariše. Došla je ovde da se pokaže da se promenila, ali ne mora ona to da radi, sprdaj se to ti treba kao i ja što radim. Ovo sa Matejom mi je budalaština, ona je meni top kada ćućuri sa mnom. Ona neće odnose, neće prijateljstva i takva treba da bude - rekoa je Marko o Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Mensuru danas rekao sve što mislim, preko nekih stvari se ne prelazi, niko normalan ko ne voli da se samopovređuje ne ostaje u tom odnosu. naš odnos je išao od sjaja do očaja. Ovde u rijalitiju mi sve opravdavamo srcem, ali kada postoje emocije neke stvari ne smeju da se dešavaju. Neki posle toga završe kod psihologa neki kod psihijatra, a neki na moru. Milica i on su se promenili u ovom prostoru, ali oni nisu jendo za drugo, a meni se Milicino učešće ne sviđa u zadnje vreme, ona zasija u par momenta, ali pada u vodu. Ostavljam Mensura - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.