AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Nominacije", kada zadrugari biraju koga će poslati u izolaciju, a naredni koji je imao priliku da bira između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, bio je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde, krenuću od Mine. Eto, Minu sam upoznao na neki drugi način. Sa Matejom provodi dosta vremena, vidim da su se pronašli, drago mi je zbog njih. Drago mi je da je ona promenila sebe. U suštini, vidi se taj napredak koji je napravila napolju. To ej to što se nje tiče. Što se Mensura tiče, žao mi ga je. Nekako, stavrno ja sam uvek u situaciji da se raspravljam sa njima do beskonačnosti. On to nekako srčano doživi. Nekako imao sam sa njim raspravu dok nisam video da su svi problemi postavli ozbiljni. Kako sam vdieo da sve to teško podnosi, prestao sam da komentarišem jer znam da bih ga izazvao. Ranjenika nikada ne diram i sada da pričam ružne stvari ne pada mi na pamet. Mina kraju moramo da ispaštamo za postupke i informacije. Mi se ovde gađamo rečima. Oni napolju naprave haos zbog naših reči. Sada se ne svađamo, čak se i pozdravimo - pričao je Dejan, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ovde zajedno jednemo, pijemo i živimo. Ja sam mami uvek govorio da se ne petlja u rijaliti, da joj to ne treba. Sada su njegovi fanovi toliko srčano doživeli njegov odnos. Ako ostavi Milicu, onda se ne bori za ljubav, ako raskine, odna se drži podrške. Kada mu je stigla čestitka, baš se emotivno poneo. Vidim da je dobio album od porodice, vidim da ga ne ispušta iz ruke. Vidi se da mu fali porodica, vidi se da je pogrešio. Onda, taj odnos sa Stefanom što mu se desilo, i tu je morao da izabere. Šta god da uradi, on će biti kriv. Stvarno, žao mi ga je... Onda, dok ga gledam tako, vidi se da želi da se skoli ali ne može, sve ga sastavi. Eto, ima album, dobio je alibi da ima podršku. Da je raksinuo odmah posle prve rasprave, bilo bi mu lakše. Malo mi je lik koji je uradio najnenormalniju stvar. Mislim da ga je najviše dotaklo to sa Milicom za zaštitu. Tako da smatram da treba da izgura ovaj period, poslaću Minu a sačuvati njega - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.