AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Na narednom klipu prikazana je svađa Dejana Dragojevića i Aleksnadre Nikolić. Milan je reč dao Aleksandri:

Zolilka sam ga da ode kod Drveta da mi traži zadatak za moju kosu. Ja sam mislila da njemu nije stalo do mene. Ja bih sve uradila za njega, on nije za mene i onda sam reuveličala sve to - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Dejan ima mogućnost da ode kod Drveta. Ja kada nešto žellim, ja bih to uradila. On se smejao što je nju bolela glava. Kakvo je to loše ponašanje ako si ti zamolila partnera da ti pomogne. Mislio je na sebe i na rijaliti a nije msilio da nju to boli. On se iživljava. Do juče je bilo spšozoruša a sada je neko ko vlada. Žao mi je što Aleks moli i dalje. Ona eje lakoverna i naivna, a svako normalan će to videti - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima problem sa kosom. U tom trenutku nisam imao vremena. Rekla mi je u sredu uveče a u petak je već bila razočarana. Bila mi je slatka i simpatična na snimku. Volim je i sve bih uradio za nju. Ja razumem nju sa ženske strane. Ja bih se isto naljutio na nju, verovarno još gore nego što se ona naljutila. Da je meni rekla pre mesec dana, nešto bih uradio. Napolju sam kreativan a ovde nisam kreativan, šta da radim.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.