AKTUELNO

Šokirala apsolutno sve!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. Na narednom klipu prikazano je kako Lazar Ćolić Zola i Miljana Kulić pričaju o Nenadu Macanoviću Bebici. Milan je reč dao

Zašto nisi fer prema Bebici da mu kažeš jasno, tako i tako. Ja volim Zolu, postiću da stavri idu kako treba - otpočeo je Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu sve to rekla i savki dan mu govorim. Ja sam mu rekla da ovde neću da budem sa njim. Jednostavno, tako se lepo osećam. Niko njega nije odbacio. I da ćutim, on sve vidi. Ja sam mu rekla da mi ne prilazi, on me pota za razgovor. Neću da se bavim time, zna on sve. Neki ljudi su mi danas prilazili, ja bih volela da započne neki odnos sa nekim. Da je stabilniji i otresitiji, ja ne bih dovela sebe u ovakvu situaciju. Sve dok bude patetisao i plakao, meni to nije zanimljivo. Ja sa nekim da budem iz sašaljenja, ne pada mi na pamet. Vidi njegova porodica kako stavri stoje. Ja sve mislim da je dobar, hoću da gledam sebe, hoću da se ponašam kako treba. Ne planiram da spavam u emisijama i da spavam. Uvek mi je na umu ono što mi Zola govori. Ja sebe silim da budem iz sažaljenja sa nekim. Ja sam zahvalna njemu što je bio uz mene i moju porodicu. Bitno je da dam sve od sebe za Zolu. Ako ja mnogu da uradim to, ja koja sam poželjna. Lagala sam zbog moje porodice, u lažima su kratke noge. Bila sam ironična. Volim Zolu! Neću više nikada biti sa Bebicom! On ne viđa decu, to je jedan od razloga. Gadi mi se kada me dodirne Bebica i kada plače i sve, sve mi se gadi. On je manipulator, Bebica - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.