AKTUELNO

Tenzija raste!

Emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem je i dalje u toku. Sledeće pitanje bilo je za Aleksandru Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne ustaješ ranije i radiš na sebi? Postaješ kao nekad Dalila? - glasilo je pitanje.
Nemam pojma, ne znam šta da odgovorim. Kada se budem malo pribrala, radiću na sebi. Ne znam na šta se misli, da postajem kao Dalila... - odgovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je imala razne faze, padala je u depresiju, bežala u hranu ili nije izlazila iz kuće kada prođe rijaliti. Aleksandra je počela da teoretiše, juče je pokušala na silu da bude dobro, ali joj nije upalilo. Pada u depresiju, ne može da se izbori sa pritiskom, ovo kao da su njenni poslednji atomi snage. Ne može više ni da krije, baš se vidi da nije dobro. Drago mi je što je progovorila, nadam se da će shvatiti da sam joj sve govorila iz najbolje namere. Nije sramota što Dejan voli nekoga drugog, ali sramota je da maltretira nekog drugog i da laže, to nije lepo. Ne bi ona bila sada ovakva, da nije bila naivna kao što jeste. Vidi se da se stvarno zaljubila i svako ko je lakoveran, prolazi ovako. Danas je spustio glavu kada sam upala u radio, nakon onoga što sam ga uhvatila u priznanju... Bilo mi je žao jer se pokunjio, ali mi je više žao Aleks, jer je ona ovde jedina je*ena stranka - govorila je Sejranićeva.
Nadam se da će Veliki šef, kada bude slao dnevnice za radio, poslati i za Irmu bar 500 dinara... - smejao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Irmina jedina greška je što je pristrasna i što uvek u Dejanu vidi nešto loše, ali je često u pravu. I mene nekada nervira kada tako viče - ustao je Miki.
Ljudi, sinoć mi je priznao da voli Dalilu, izvukla sam to od njega - urlala je Irma.
Po Irmi, Dejan nikada nije u pravu - dodao je Đedović.
Bila je pesma 'Majko' i ja sam mu rekla da je to njegova pesma... Pustila sam ga, on je posle pet minuta došao i rekao 'ti si ruža, volim', ja sam ga odgurnula jer sam mislila da ima neke zadnje namere... Tate mi, ja nikada ne lažem - nastavila je Irma.
Dejan je tip osobe koja se dobro kontroliše, ali ume često da se izleti, moguće je da je Irma u pravu - rekao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se pokunjio kada sam ušla u radio? Lepo sam mu rekla danas, nije problem što voli, problem je što laže i za*ebava ovu Aleks. Tako je bilo od reči do reči, ništa ne lažem. Ja sam ga pritisnula i ispitivala, a on se samo izleteo... - rekla je Irma.
Ma šta tebe boli ku*aqc što laže Dejan - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.