AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću nakon pauze za reklame i počela je emisija "Pretres nedelje". Prva tema koju je Milan pokrenuo bila je trudnoća Miljane Kulić.

Kako si? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako moram da budem. Iskreno, nemam ni snagu ni volju. Živim da živim, ako preživim, samo da mi prođe svaki da. Nezadovoljna sam ovom situacijom, ovo mi ne treba. Ja sam razgovarala sa psihijatrom i ljudima koji su imali po par kiretaža, znam milion žena koji su imale... Toleriše se kad je iz opravdanih razloga, ali ovo je postalo bezobrazluk kad sam ja u pitanju. Ljudi žive za taj trenutak, zaista mi je teško. Ja smatram da nije bilo ni vreme ni mesto za to. Trebalo je on da razmišlja ako poštuje moje roditelje. Ja u dubini duše imam 15 godina, dete koje ima dete... Moje trenutno psihičko stanje mi ne dozvoljava drugo stanje, a ni fizičko, Bila sam u šoku kad sam videla rezultate testa. Ne osećam se lepo. Da, osećam se iskorišćeno. Hteo je na sve moguće načine da me zadrži za sebe i da se ne pomirim sa Zolom. On kaže da smo hteli trudnoću, da, ali ne sada - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad je rekao da ste se zajedno dogovarali da pravite bebu - dobacio je Zola.
Da, kada smo bili u izolaciji, kada sam bila na tvom krevetu, on je rekao da ga osećaj ne vara, a pre toga je rekao da misli da sam trudna. Ne znam šta da kažem. On mi je rekao da će njegov otac da plati po 50.000 evra da izađemo odavde, da će nam kupiti stan, a ja smatram da od toga nema ništa. A i da me čekaju vile, avioni i kamioni, ne. Majka je rekla da neće da čuje za mene - ispričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.