AKTUELNO

Nisko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom klipu prikazano je kako Lazar Čolić Zola priča o Neveni Savić. Milan je reč dao Neveni Savić:

Ispada kao sam ja njega terala, ne znam šta reći. Sećam se da smo pričali nešto. On je bio okej pre meni pa je izmakao ruku, pa je rekao da ima emocije prema meni. Meni je nepojmljivo kao da on nije imao neku emociju, nego da je samo bio sek*s. Mislim da se videla moja emocija jer i pijana mu se vraćam - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo sedeli ispod trema, Nevena je bila pijana. Nevena ga je dodirivala i on je posle toga došao i meni se požalio. Ja sam mu rekla što da ne, ako ona hoće. On je došao i rekao da nije pristao na se*s da te ne bi iskoritio jer ne želi da uđe u vezu - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Uglavnom, ono što je Viki rekla . Mi smo ušli u priču i rekao sam joj, mogao sam da joj se umiljavam i da imamo se*s. I meni je bilo do toga i tebi i onda bi bilo da sam te iskoristio - rekao je Zola.
Ja mu uvek pričam kako je ne poštuje i ne cemni je kao ženu. Imaju samo se*s, i onda je ne ceni ni pet posto - dodala je MC Alesk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.