AKTUELNO

Šok otkrića!

Filip Car pokušava da objasni Nikolu Grujiću Gruji da Mima Šarac nije za njega, i da treba da se skloni od nje. Gruja iznosi nepoznate detalje koje mu je Mima pričala za njegovu porodicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju za vezu niko ne bi odabrao. Ona ne zna koliko je dva i dva. Miliš da ja ovu karakondžulu nisam voleo. Ja vidim da ona nije dobra po mene, vidim da ne idem napred kada sam sa njom. Na čemu je ona radila da meni bude bolje. Kada je najgora bila, ja sam prišao da joj dam ruku. To radi ona tebi, ti moraš da budeš muško. Da ti nakon poziva ovo uradiš. Ja znam sve u praksi, ja sam bio neko ko je imalo katastrodalne odnose - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene kraj, ne postoji. Ja sam rekao da joj neštoi ne valja, ako ne valja. Ja pokušavam da joj dam do znjanja da mi je ćerka pokazala čestitku za Novu. Ja joj kažem: Imaš primer, ne moraju sve čestitke da zavše kod tebe. Još mi nabijaš na glavu da nisu htele da mi pošalju čestitku - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena rvoja, skupi dve ćerke da bi ti doprelo do mozga. I ti posle imaš puno razgovora sa njom. Žao mi te je, znam kako bi ti postupio. Pričaš nešto što veze nema, sve sam to prošao, veruj mi. Ona kad izađe, kad vidi da je prepoznaju, koji Gruja, nećeš da joj budeš na mapi. Dok imaš vremena, dođi k sebi - završio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A. S.