AKTUELNO

Okrenula novi list!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredna tema bili su Miljana Kulić, Nenad Macanović i Lazar Čolić Zola.

Imala si odnose sa Bebicom, dok je Zola bio tik iza vas, prema kojim i dalje gajiš emocije - rekla je novinarka.
Očigledno je da sam bila srećna, čim sam i veče posle ponovila. Ja sam ovde dala reč da ću da ispoštujem nedelju dana, ispoštovala sam 10. Izolacija se odužila, živo sam biće i ne mogu da se ustručavam. Ako nastavi da bude neko ko me voli, poštuje moju proodicu i dete, što se mene tiče do kraja života. Kod njega mi sve odgovara, nekad mi je zanimljivo da mi dokazuje da me voli. Dva puta sam ga pozvala i mirila se sa njim. Ja ću da se trudim da radim na svom fizičkom izgledu, ja sam tad dozovila sebi da ne operem četiri dana zube. Htela sam da proverim sebe i viidm šta hoću, a sigurno je da ovog gosopdine ne želim u svojoj blizini - rekla je Miljana.
Prcenu njene ljubavi ili moje, a meni samo neka Bog sudi. Ko je mene voleo, ja sam se u to uverio. Izvinjavam se ako sam ti narušio tvoj odnos, tvoj ugled - ubacio se Car.
Odnos sa Zolom neću da komentarišem, videli ste šta sam radila. Ne želim da se vadim... Nenadu sam rekla da budmeo prijatelji, ali nismo mogli da izdržimo. Svako treba da me osudi, neko da me dodiruje, a neće da me poljubi. Ovde ni gore od mene ne bi dozvolile tako nešto, svkao ima pravo da kaže da je ku*vinjski postupak.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima je dobro poznato da joj ja ne verujem, ali se ja nadam da će biti tako. Voleo bih da ostane tkao, smatram da je to najpametnije za nju, a i mene. Ona je sa mnom provela tri godine, intimni dodiri ne treba da se oduđuju. Uradila je to, sutra se pokajala i videla da naš odnos ne vodi nigde. Vratila se u odnos sa njim, želim sve najbolje. Neka me ne diraju, neću ni ja njih. Neće doživeti sa moje strane provokaciju, nadam se da neće biti ni sa njihove - prićao je Zola.
On za mene više ne postoji, ni kao učesnik. Ja njega neću da komentarišem, neću da ulazim u odnos, on mene zaista ne zanima. Probala sam i videla da to nije to. Ja da sam htela da ostanem ne bih se pomirila sa Nenadom i imala intimne odnose. Ponizila sam sebe, njega manje više - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, je l' veruješ da je Zola tražio od Drveta pravu svadbu? - pitala je novinarka.
Ne. On mene zaista ne zanima, ni sa kim će biti - rekla je Miljana.
Koliko te je Miljana do sada na više načina ponizila? Kako ćeš posle svega kad se rijaliti završi - pitala je novinarka.
Ja tačno znam šta hoću i želim. Ja njoj sve kažem direktno i gre greši, a šta meni smeta. Mislim da je njenim greškama krajm, 100% sam siguran - rekao je Bebica.
Ja kad bih napravila neku grešku, on je ovde od sebe napravio budalu. Bio je blesav i mislila sam da je lud, ali stabilizovao se. U normlanm smo odnosu i znam da kad bi on otišao, nikad ga ne bi videla. On može da orašta i toleriše, ali kad ode, otišao je zauvek - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.