AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija Pitanja novinara. Naredno pitanje je postavio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević. On je upitao Mensura Ajdarpašića da li je svestan da njegova porodica neće da se oglašava zbog situacije sa Milicom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njih molim da sačekaju da kada izađems ve rešimo. ja znam da će sve da budem u redu, znam ja da se izlupetam jer me mnogo stvari povredi. ja ću dati još jednu priliku, a ona nek vidi šta će. U mom životu ja donosim sam odluke, ja da sam slušao majku kada mi je rekla da ne ulazim, a opet sam njen. Ja ću se potruditi da im ne stvaram stres, a daću sve od sebe da nikog ne mučim. Bio sam ti za Miliicu sedam meseci i dao sam sve od sebe.Ja volim sve ljude koji su moji prijatelji i koji su moji drugovi. Meni je Stefan danas sve rekao, imali smo jako lepu komunikaciju - rekoa je Mensur.
Nije moja već njena sramota, ako me laže, ako je dozvolila te stvari to n ije normnalno. Ja sam se borio za to da se ne druži sa svakim, ali nije bitno sa kom se dopisivala, ali je bitno da taj neko nije regovao na to. Nije bitno o kome se radi, već kako je rečeno. Nije ona kriva - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.