AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, a nakon reklama voditelj je dao reč Viktoriji Mitrović, kako bi prokomentarisala izjaganje Marka Osmakčića i njegove optužbe na račun Anđele Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, sad sam mu rekla na garnituri da je preterao. I da je to mislio, nije tako trebao da kaže. Direktno ništa nije rekao, pogrešio je što je nagovestio bilo šta... Pre nekog vremena, Anđelo joj je isto rekao da ako bude više puta spominjala tu priču, ispšašće da koristi to - govorila je Viki.
Da, rekao sam da ne treba da nastavlja sa potenciranjem te priče, za njeno dobro - dodao je Ranković.
I ja se slažen za to, mislim da je najbolje da se to ne spominje više - rekla je Viki.
Prenaglašeno me je*ete svi redom! Ona je za mene dvolična, rekla je danas sve najgore za mene a ja sam joj išao tri puta u prodavnicu - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste mene već osudili! Kao da će Viki nešto pametno reći... Sad kad kažem nešto, opet će ispati da sam ovakav ili onakav. I Viktorija kada je pričala o svom iskustvu, ja sam se rasplakao. Bila je vinuta u zvezde ne zbog pite, nego zbog toga - vikao je Osmakčić.
Slažem se da je za tebe sve prenaglašeno, moram to da kažem. Ali mi reci jedno, postoji li neka stvar koju si ti napravio a da je loša? - pitao je Miki.
Hvala Bogu da ima - odgovorio je Marko.
Nikada nisi rekao izvini, nego uvek kažeš 'vadila mi je mast'. Dali postoji jedna stvar za koju ćeš reći da si kriv za nešto? - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.