AKTUELNO

Dotukao je!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom klipu je prikazana svađa Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović. Milan je reč dao Mini Vrbaški:

Ne intresuje me ovo jer se toliko loše osećam da... Ja možda napravim malo šale i onda vidim koliko se ona kida. Eto, ne mogu. Mislim da sam ja previše nekog povredila da bih ja radila loše. Ne želim više u ovoj priči da učestvujem. A to da sam jedna, jeda jesam i ne postoji druga - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je svestan da njihov odnos nije dobar. On želi da se potrudi da dokaže svima da će ovo uspeti - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao da, ako se ispostave neke stavri onda nema bvudućnosti. Ja brinem o njoj. Jednostavno, prejak mi je osećaj za nekog kog volim. Nisam ušao ovde da se ženim. Ja nemam te namere. Ja nisam došao sa tom namerom. Ako treba da bude, biće. Ako ne treba da bude, neće biti. Možda se desi neka svađa za par dana, pa prekipi. Branim odnos, ona konstantno, kada joj dođe neki snimak ona ide predaleko. Svega je bilo i pre Mine, nije samo kada je Mina ušla. - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam koliko ja volim ovog čoveka. Ja nemam snagu da se dokazujem ni ljudima ovde, ni ljudima napolju da dokazujem ljubav. Ostala sam mu lojalana i kada sam trebala i kada nisam trebala. Ja ću da sumnjam sve dok ne izađem odavde i kada budem videla stvari napolju. Mi kada smo raskinuli prvi put ja od tada nemam poverenja u njega - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.