AKTUELNO

Slomila se!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević, kako bi odgovorila na pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Sve mi se sabralo i hoću da se isključim i da se posvetim sama sebi. Meni je najgore kad me neko pita "Kako si?". Ne treba mi ništa, loša se osećam. Meni ne može niko da ubaci u priču sa gospodinom Dejanom dragojevićem i da sam bilo šta htela, išla bih u izolacije i pravila spletke. Đedović je mogao samo da mi priča o stvarima i nekih foliranja, ali nisam pričala da planiram da se vratim, pravim spletke i da ga gledam. Marko uvek ima svoje teroije i uvek ga pažljivo slušam, ja ne uveravam bilo koga u nešto. Ja sam rekla da mene ta tema ne interesuje i neće me interesovati za sto života. Što se tiče zajedničke imovine, ne treba mi ni autombolim, njegovo je i na njegovo ime. Auto će biti predan sa ključem u Veternik, došao brat po njega ili tata. Ne želim da mene neko poredstavlja da sam bilo šta oduzela, možda pravo na brak,a imovina me ne intereusuje, niti ću se napolju ganjati. Čovek me ne intersuje, imam svoje probleme. Što se tiče Filipa, on kaže da ima delova gde sam mu se zgadila i da je sklopio kocku. On se meni nije zgadio. Ja se zapitam da li sam normalna, biće mi lakše da preguram neke stvari ako se setim šta smo izgovorili jedno drugom. Da li on meni nedostaje ili ne, nema potrebe da pričam o tome - pričala je Dalila.
Što se tiče ovo dvoje ljude, ozbiljni su šahisti, a ja sam pijun. Oni znaju da čekaju po dva sata za poteze, a ja se povlačim sa ove table - ubacio se Car.
Dalila nikad neće imati komentar na temu Dejana Dragojevića, osim ako on mene bude peckao. Može da priča da je imao život, kao što su danas laprdali. Ja sebe ne dam lako, dovoljno sam davala na značaju. Što se tiče Filipa i ova njegova priča što on brljavi... Dobila sam rečenicu kad mu je anđelo dao budžet, rekao je da za dve godine nije imao pravu ljubav. Ja ne znam do kad treba da se ponižavam i govorim da ga volim, a da dobijam takve reči. On potiskuje u sebe pravo stanje, a on zna da ja njega volim i da je meni stalo do njega. Ne postoji nazad, nema perspektivu. Pričali smo i kad smo bili zajendo, da nismo imali perspektivu. Ne vidim sebe u momentima da bih sa tim čovekom mogla da se pojavim pred svojim ocem i kažem da je to moj momak. Ne bih imala obraza da ga predstavim i kažem da je to on, nakon svega što se desilo. Sve ostalo je u mom životu. Kad je bilo pomirenje znala sam da otac nije za tu vezu, ali rekla sam da radim kako osećam, jer sama donosim odluke, ali postoje granice koje više ne mogu da se prelaze. Kako je rekao da će da blagoslavi svkai moj odnos, tako ja blagoslavim njegov odnos sa Sanjom - poručila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam kako sve ide, napad, laganje, odbrana i onda ide izazivanje ljubomornih scena, pa red patetike. Ovo sad je noć sentiša, ali osudite me. Ja se povlačim iz odbosa. slušao sam ovu priču, pa sam dobijao nogu u ja*a, napdala me je, skakala i mrzela - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.