AKTUELNO

Istina polako izlazi na videlo!

U "Zadruzi" se već dugo polemiše o "prljavom vešu" Milane Mime Šarac, ljubavnice Nikole Grujića Gruje, i o njenim "ranim radovima". Spekulisalo se da je i ranije bila ljubavnica drugim oženjenim muškarcima, te da joj Gruja nije prvi takav slučaj, što je zadrugarka više puta demantovala, a sada smo došli do dokaza koji govore suprotno.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Naime, nama se javila izvesna Danijela, koja tvrdi da ju je muž varao baš sa Mimom.

Živela sam u Gostivaru sa detetom, otac deteta, navodno moj muž, ima dole kafanu u selu Dobri Dol. Animir dama je ta f*ksa bila, radila 2020. godine i bila sa mojim mužem, te odlično znala za mene. Kući je rekla da je radila kao promoterka u Skoplju - rekla nam je Danijela, koja nam je potom poslala svoje prepiske sa Mimom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se, naime, poslednjeg dana avgusta prošle godine, uoči Miminog ulaska u petu sezonu "Zadruge", javila njoj i direktno joj stavila do znanja da zna da joj je bila s mužem. Mima je potom ženu svog ljubavnika zvala više puta, u gluvo doba noći, i insistirala da se javi kako bi rešile šta imaju.

Šta ti nije jasno? Hajde javi se! Bitno je, javi se. Ne s*ri previše, nego se javi, da ti ne bih došla tu - zapretila je Mima, da bi joj potom supruga muškarca s kojim je bila žestoko uzvratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrš, ti meni dete opominješ, mamu ti j*bem u p*čku! Uf, sva se tresem, budalo jedna! To ti je za ono što si znala za mene i dete, pa ti opet došla iz Albanije kod njega u kafanu. Džaba ti kozmetičarke i silikoni kad si glupa ko k*rac! Svetim se ja kad tad. Odj*bi sad! jedino pod tim uslovom da ćutim za sve ovo!

Pogledajte prepiske:

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Autor: D.T.

#Milana Mima Šarac