AKTUELNO

Opa!

U toku je podela budžeta Anđela Rankovića, a sledeći veliki budžet dao je Anđeli Đuričić.

Moral, vaspitanje, čestita devojka. Kažu da rijaliti traje deset meseci da bi ljudi pokazali svoje loše stvari, ja sam ubeđen da do kraja ti nećeš pokazati nešto što će demantovati tvoj moral i kućno vaspitanje. Svakome je jasno da zaslužuješ veliki budžet - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenadio si me, hvala ti stvarno - rekla je Anđela, pa je Anđelo potom dao veliki budžet Lepom Mići:
Imali smo Mića i ja svađe, gde smo se vređali, ali on je neko ko može rijaliti da drži u malom prstu. Imaš prava da govoriš mnogo - rekao je Anđelo.

Dino Dizdarević bio je zahvalan na rečima Anđela i na srednjem budžetu koji je dobio.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet Dino. Mnogo volim ljude koji na ispravan način žele da se predstave i koji žele da vrate svojoj porodici na svemu. Rekao sam da si namučen zbog svega što si prošao u životu. Da si se držao toga od starta da ti je Mateja jedini prijatelj, bilo bi drugačije - rekao je Anđelo.

Nenad Aleksić Ša dobio je mali budžet od Anđela.

Ti i ja smo imali najbolji mogući odnos, pa smo bili u svađi. Ja nisam neko ko želi da vređa. Mislim da uopšte nema potrebe za vređanjem, jer nisam u prednosti. Nisi neko ko je nesebičan toliko da bi poslednji gutljaj dao nekome pored tebe. Tvrdoglav si, prgav si i težak si - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga