AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" u kojoj je nikad napetije zbog ljubavnog odnosa Miljane Kulić, Lazara Čolić Zole i Nenada Macanovića Bebice, voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Dalili Dragojević.

U svakoj vezi je dovoljan jedan muškarac, Careve zamerke su za vaše dobro, praviš problem gde ga nema - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da gledam drugačije na neke stvari. Ja ga nikada nisam pitala kako je njemu i kako se on oseća. Razumem, ali ja sam žena i meni se neke situacije motaju po glavi. Ja pokušam da zadržim u sebi i puknem. Treba da budem žena ali ne mogu da promenim neke stvari, uvidela sam neke promene ja sama, ako zaplačem, i ako mi posvetiš pažnju, nemoj posle da mi prebacuješ. Koliko već funkcionišemo 20 dana, ja samo sa njim pričam o emocijama. Ja samo tražim razumevanje, teško mi je. Promenio se, izbegava rasprave ali mi smetaju neke stvari. On kaže da će da ode posle Zadruge, kaže mi diže sidro, rekao mi da i ja razmišljam o tome. On je totalno nepodnošljiv, sa njim treba imati konjske živce, a on ne radi neke stvari. Filip želi da se on sasluša - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto puta više ja njoj prilazim i zameram nego ona meni. Da ne bih ona imala te konjske živce neka rešava stvari sama sa sobom kao i ja. Ja njoj sve dajem više, ko to vidi i poštuje ja to ne znam - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.