AKTUELNO

Raskid na pomolu!

Žestoka svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara se nastavila i za vreme reklama u emisiji "Pitanja gledalaca".

Meni nije potrebno ovo što radiš, jako je ružno. Ja tebi odmah zamerim šta mi smeta, šta je tvoj problem? Koji problem imaš sa mnom? Počela si da izmišljaš da te koristim za odnose - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekla da mi je odvratno kad uradiš one stvari posle odnosa... Jutros sam ti rekla. Hoćeš da pričamo o našem s*ksu? - rekla je Dalila.
Šta da pričamo, ne razumem? - pitao je Car.
Ne mogu sad da pričam o tim stvarima, previše su intimne - dodala je Dragojevićka.
Počinješ od svake sitnice da praviš problem, ulaziš u svađe nepotrebno, tražiš to! Kao da žudiš za problemom - urlao je on.
Žudim za pažnjom, treba mi ljubav. Danas sam došla da te poljubim, ti kažeš masna. Moja masnoća je čistija 10 puta nego neke tvoje... Ti da si od g*vana, ja bih te zagrlila - dodala je ona.
Zato što ste se mazale ovim običnim uljem, ti meni napraviš problem kad legnem u badematilu koji sam koristio ovamo. Ti samo gledaš od čega ćeš napraviti problem. I onda ustane i predstavlja da se oseća loše i kao s*ksualni objekat... I onda mi ljubomoriše. Ja joj ne ljubomorišem na bivšeg partnera sa kojim je bila pet godina, a više mogu, nego ona za neki bezveze odnos - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu sve rekla u krevetu, a večeras ću da ga podsetim na neke stvari, onda će reći da sam u pravu - govorila je Dalila.
Sa njom je svaki dan svakodnevna agonija - kukao je Car.
Odvoji se ako hoćeš, to želiš! Nećeš sigurno raditi na tome, idi odvoj se. Rekao si da možeš da isk*raš sve ovde, idi k*raj! - nastavila je Dragojevićka.
Ti naglašavaš kako si ti jadna, ništa ne vrednuješ šta ja radim za tebe, okreneš naopako - istakao je Filip.
Ja znam šta mogu da očekujem od tebe. Ti ne znaš da voliš, ti si toliko povređen od strane nekoga, da voliš samo sebe - rekla je Dalila.
Što onda ne reagujem kao ti ako volim samo sebe, nego se po tri, četiri sata objašnjavam ovde. Ti uživaš u ovome! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.