AKTUELNO

Ovo je njegov tok misli!

Marijana Zonjić i Marko Osmakić su večeras nakon emisije obavili razgovor posle dužeg vremena. Osvrnuli su se na svoj odnos, pa analizirali i učešće u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ovde nismo zanimljivi, možda bismo bili vani - krenuo je Marko.
Ali ti moraš da shvatiš da si ti kriv za sve, tvrdoglav si kao mazga. Kako si zacrtao, tako mora da bude, to je tvoj glavni problem - dodala je Marijana.
Ja sebe smatram iskusnim i inteligentnim, da mogu dobro da procenim. Meni je sve matematički, kada me bockaš, ja reagujem kao rotvajler. Ako vidim da je neko korektan ili se onako nadmudruje, onda okej - nastavio je Osmakčić.
Ti si istripovao mnoge stvari. Stavi se u moju situaciju... - rekla je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe uvek neko izigra i svuda ispadaš peti rezervni točak u autu, kao neka jadna dobrica koju svako izigra. Ti za ove šljamove treba da budeš ono, da im bude drago da te dodirnu. A ti si tako skromna, da te šutiraju kako ko stigne - pričao je Marko.
Ja se samo udaljim. Milica i Mensur su me juče odvojili sa strane da mi se izvine - dodala je Marijana.
Šutiraju te kao kera, pa ti priđu, a ti nisi pas lutalica, to mi je krivo. Prvi ja, a ti bi po izgledu i damskom ponašanju trebalo da budeš glavna tema. Stalno popuštaš, deluje kao da nemaš stav. Gledam i ja koliko sam se spustio, teoretski, ovi neki ljudi nisu dostojni da dišu moj vazduh - pričao je Osmakčić.
Da, isto... - istakla je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.