AKTUELNO

Hit!

Naredni takmičar koji je izneo svoje mišljenje na temu ljubomore u današnjoj debati bio je Marko Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

To je za mene neki znak da ti ta osoba znači, ali generalno ljubomora je najveća katastrofa. Ništa dobro ti neće doneti. Ako si ljubomoran, onda imaš nepoverenje u partnera, a ako sumnjaš u partnera, onda sumnjaš u samog sebe. Znači to je manjak samopouzdanja. Znači ja tebe koristim da mi dopuniš sreću. Ljubav treba da bude kao šlag na tortu, samo lepše. U suštini treba da imaš ljubavi prema sebi. Ako imaš ljubavi prema sebi, možeš da daješ ljubav drugom. Jednom sam imao slučaj u vezi gde sam prigovorio curi što se smejala momku. Tu je ispalo da sam ljubomoran, ali ne. Meni je ravnopravnost najjača stvar. Ako ona meni prigovara što imam kontakt sa curama, dogovorimo se da ga nema. A onda ti posle tri sata to radiš, onda nije ljubomora, nego se radi o ravnopravnosti. Ja smatram da sam od muškaraca najmanje ljubomoran. Ako ti misliš da ti je kod nekog lepše, ala ti vera. Ja sam sebi torta, a ona može da mi bude samo šlag na tortu - rekao je Marko, pa nastavio:
Evo ovako, horoskop, nisam neki astrolog, nisam verovao do pre nekog vremena, krenuo sam da mogu da zbarim ribe, prodaš joj priču, zavoli te odmah. Ali, generalno, ako ćemo se baviti astrologijom, za svaku Devicu kažem da je bolesno ljubomorna i posesivna. Da se niko ne naljuti, ali evo Mensur je branio Milici da sedne pored nas i mazi Pabla. Car moj drug ovde, Devica broj dva, isto. Dalila isto, pretpostavljam i da Irma lomi sve, Anđela je posesivna i ljubomorna... - pričao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Lavovi su gori od nas - dobacila je Anđela.
Veoma je interesantno što se tiče Devica, ja ne mogu da kažem da nemaju samopouzdanja, ali postoji neki defekt. Možda su samo samoživi. Ša je ljumobran, Car, Dalila... Dejan i Zola nisu, Anđelo nije. To su ti vazdušni znaci. Dejan je Blizanci, to je j*bivetar, Zola Vodolija, isto vazdušni. Anđelo zvani frižider, on je Vaga, isto vazdušni znak. Škorpije (Viki) izbrišite iz kalendara. Škorpije su egzotične, imaju otrov malo da te pokrenu, ali samo zlo donose - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.