AKTUELNO

ŠOK!

U toku je emisija "Izbor potrčka", ovonedeljni vođa Sanja Grujić će izbrati dva potrčka. Voditelj Milan Milošević je dao reč Dalili Dragojević da prokomentariše njenu podelu budžeta: 

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne interesuje ko mi daje mali budžet, samo bih se uvredila ako mi moji prijatelji daju mali. Što se Sanje tiče, ukupna podela njenog budžeta, meni je bila savsvim okej, mislim da je bila iskrena i nikoga nije poštedela - rekla je Dalila Dragojević.
Ja sam očekivao od Sanje oštru priču, ali rekla je ono što misli, tekako. Za nekog je ovo bilo kratko, da se prepala, jeste. Za nju je bio veliki pritisak pa se malo pogubila. Ja sam rekoo da treba neko nešto da kaže, ali ona se pogubila. Nema sa kim se ja nisam posvađo, samo je naša svađa bila sveđa pa je ostala upamćena. Kada je Tara tukla, samo sam ja prišao, niko nije prišao. Ona ima pravo da me gleda na taj način. Tako da, te stvari su meni jasne. Ako tražimo da neko treba da se poziva na cifru, onda je ona tako lepo rekla. Normalno da neki vođa ima neku crtu, ja sam navijao da Sanja bude vođa, jer sam želo da ona na svoj način sve to uradi. Rekla je ona danas neke svri, negde je podmuklo i bezobrazno rekla šta misli. Ali je to rekla to što msili. Uvek se kaže neko ko ti je drag i ko te razočarao. Sanja je ulazila u svađe sa ljudimo koji su joj dragi. Sanja mene voli, Sanja mene obožava i ja to znam.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre neki dan je Sanja rekla da si ti pedofil, 45 minuta si joj to pričao - dodao je Car.
Pa, da, da, da. Ja kažem da ste vi najbolje drugarce- rekao je Lepi Mića.
Ja znam kako Mića reaguje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je samo ponovio ono što sam ja njoj rekla, ja zne znam kako sam ja nju uvredila - rekla Mima Šarac.
E ovako, ja bih samo voleo da Filip Car postane jedan dan vođa a onda da mu se pusti klip kako svakom prijatelju govori sve i svašta, a dao je budžet - rekao je Lepi Mića.
E moj sprženi, rekao bih ja sve! - govori Car.
Milane, ja bih mogao da prozivam svakoga a pogotovo Filipa. Imaš pravo da kažeš šta hoćeš. Ona je rekla njoj pre šest meseci za Lukasa.
To što se Sanja ovde ovako predstavila, to ne menja činjenicu - rekao je Milan.
Ali one su drugarice, tako i treba - daodala je Ana.
Milane, da ja završim. Kakv god dobijem, imate pravo, Sanja je neko je itekako ovakav i onakav - rekao je Lepi Mića.
Njima je bilo važnije da moja majka čuje kako je ona zadovoljna mojim učešćem ili nezadovoljna. To što sam joj dala mali budžet, ona je samo potvdila - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.