AKTUELNO

Ljubav im cveta!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a predstavnica sedme sile je postavila pitanje Aleks Nikolić.

Pričala si da si totalno izgubila sebe u odnosu sa Dejanom, zašto tako misliš - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nešto razmišljala juče i ceo dan danas i shvatila sam da mi je naišao takav period i da su njegova zameranja u suštini za moje dobro. Možda sam malo preterala kada sam rekla da sam izgubila sebe, danas sam već bolje. Sve što mi priča je za moje dobro. Smatram da je u pravu za sve što mi je pričao do sada, na primer, da korigujem moje oblačenje i da ne iznosimo za stolom baš sve. Zato što ljudi znaju da zloupotrebe ovde za stolom i kažu što šta - rekla je Aleks.
Koje stvari treba da zadržite za sebe - pitala je novinarka.
Na primer to kada sam rekla da sam izgubila sebe, pogrešno sam se izrazila. Nemam šta da ga pokrivam, iskrena sam. Razgovarala sam sa njim i shvatila sam da ne treba da mu zameram nešto. Ovde je 90 posto kuće kvarno i žele to da iskoriste protiv mene i njega. Nemam za šta da ga pokrivam, pa dobro tako zvučim, ali nije tako - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je u pravu što ga nervira tvoja prošlost - rekla je novinarka.
Nije, ja sam mu to i rekla. Svakog muškarca bi nervirala moja prošlost. Ja nisam neka devojka iz biblioteke, povezivana sam sa par muškaraca i vodila sam takav život kakav sam vodila. On je to meni jednom spomenuo. On mi najbolje želi, pored Lepog Miće naravno - rekla je Aleks.

Novinarka je podigla i Dejana Dragojevića, pa mu je postavila pitanje.

Je l' ti je drago kada čuješ svoju devojku kako komentariše - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li mi je drago? Biće mi drago ako usvoji, a zvuči sada malo surovo. Ne smetaju mi nikakve informacije. Ne smeta mi ni oblačenje, ona mora da bude se***pilna, ali ne može u haljini u kojoj joj ispadnu grudi, legne, pa da ispadne. Ne zameram joj to stvarno - rekao je Dejan.
Što joj zameraš što je iskrena za crnim stolom - pitala je predstavnica sedme sile.
Zameram joj iskrenost. Neke reči koje joj izlete su surove i grube i mogu da se protumače na hiljadu načina. U toj surovosti bih povredio i nju i sebe i našu vezu. Kome odgovara da je sve lepo, sjajno i bajno? Ma jok, oni će odmah da skaču. Treba biti iskren, ali kod Darka u nedelju na intervjuu ili kod Drveta, ali ne tamo gde njena reč može biti pružije drugim ljudima - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te boli to kada ona kaže da je izgubila sebe u odnosu sa tobom - pitala je novinarka.
Bude mi krivo. Izleti joj tako kad se zalaufa. Zato što joj govore: "Jao, ti ideš za njim kad se naljuti, ti nisi više iskrena, ne komentarišeš druge odnose", pa je dotaknu tuđa mišljenja, pa sama režira u glavi to. Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe, ne želim da budem bezobrazan i pokušavam da sve bude tip top. Ja ću se maksimalno truditi da ona bude najbolja verzija sebe. Svako je ovde grešan, samo o kome se sve zna? Nek ona kaže da se guši ili ne guši, deluje mi da je nezadovoljna, ali razumem je, sumnja. Nisam sav svoj, nisam u vinkli i sve kad se skupi, bude verovatno njoj u glavi rolerkolster - rekao je Dejan.
Je l' misliš da je ona glupa i da treba da ćuti - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ona nije glupa, nego da razmisli, pa da kaže, da ne bude ishitrena. Ja joj uvek kažem da prvo sasluša, pa tek onda da odgovori - rekao je Dejan.
To je zato što su me napadali ranije, pa kad mi neko priđe, gledam odmah da je loše, pa mi je to odbrambeni mehanizam - rekla je Aleks.
Ja treba da rešim neke stvari, prvo porodica, pa sebe da nađem, a onda i njoj mogu da pomognem - rekao je Dejan.
To me nervira. Ja sam neko ko se plaši ostavljanja i imam strah od toga. Čim čujem da kaže ja, a ne mi, preseče me odmah...Ja bih pre sa njim živela u nekoj šupi, da se trudimo da napravimo nešto, nego sa nekim milionerom. Ja bih sa njim sve, a on to hoće sam - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da tapkam u mestu posle rijalitija, jer sam dosta tapkao u mestu. Neće me ona sputavati, imaćemo stvari koje ćemo moći zajedno da uradimo, ali postoji neka krucijalna stvar. Ne znam ko sam, šta sam, prvo moram sebe da sredim. Ne mogu da izmišljam toplu vodu, ne možemo odmah...Kad mi kaže da mogu kod nje u Krnjaču, u meni uvek proradi: "Gde ću opet kod devojke" - rekao je Dejan.
Moram da ga prekinem. On misli da ja vodim neki totalno nenormalan život napolju i nepoverljiv je...Da, on meni ne veruje. On ima strah zbog svega što mu se desilo - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego zamisli da izađemo, ona meni kaže da je guši i tako dalje. Onda ja dođem ovde dobrovoljno u sledeću sezonu - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga