AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Marko Osmakčić je napravio pravu pometnju svojim glasovima i izlaganjem na današnjoj anketi, gde zadrugari biraju najkoristoljubivije takmičare.

Ovde sam ja najkoristoljubiviji. Koristio sam Viktoriju za sve i svašta. Za pite, ono što najviše volim, za svakakve usluge. Ovako, osoba koja koristi sve da bi se dobro prezentovala. Ako treba, biće sa banderom, ako zna da ide u njenu korist. Na trećoj poziciji je Marijana Zonjić - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebe iskoristila. Ti si p*der, pričao se da ste Mihić i ti bili zajedno. Imamo fudbalski tim g*jčina ovde. J*bali ste se u karantinu, zato se ovde držite ceo rijaliti - pobunila se Marijana.
Osoba broj dva je osoba od koje znam tri rečenice: "Može li ovo? Imaš li ovo? Mogu li ovo?". Ako joj kažeš ne, ili postaješ kao žensko k*rvetina, a kao muško ortodoksna seljačina. Ta osoba vas koristi zarad dobra. Na drugom mestu je Miljana Kulić. Ja sam doživeo to. Nisam je dva puta izmasirao, odmah sam postao seljačina. Na prvom mestu je osoba koja koristi usluge od ljudi. Viki će da bude jako ljubazna. Pazite ovo, Ana Jovanović je naivna, dolazi kod Viki, vidi se da joj je krivo što se Viki naljutila. A ne zna da je Viki sa njom bila ovih dana dobra sa njom da se Ana ne bi slučajno meni približila. Na takav način te kupi. Koristi ljude zarad svoje zaštite - dodao je Osmakčić.
Lična frustracija - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću navesti Dejana, Miljanu i Cara, obrazložiću u ponedeljka - istakla je Sanja Grujić.
Ja ću navesti Milicu, lepo je iskoristila Mensura na samom početku. Druga osoba će biti Miljana Kulić, koja koristi Bebicino emotivno stanje. Treća osoba je MC Aleks, ali ne želim da je navodim, jer bih morala da imam izlaganje. Treća osoba će biti Gruja, koji sada koristi Marijanu Zonjić - istakla je Viki.
Od prvog dana sam dobar sa ovom devojkom - pravdao se Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.