AKTUELNO

Evo šta joj je poručila!

Naredna takmičarka koja je iznela svoje mišljenje o Aleksandri Nikolić i Janjušu na nominacijama bila je Jovana Tomić Matora, koja se prisetila svog bliskog odnosa sa Aleks prošle sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Aleks. Kada je ušla ovde, baš sam bila ljuta na nju, nisam joj se ni javila, nismo pričale desetak dana. Bilo je burno poslednjih meseci i po dana "Zadruge 4", poljubile smo se, družile, svađale, borile, posle toga se nastavilo u "Narod pita". Ja sam se toliko svađala sa Mićom, stajala sam u njenu odbranu. I onda smo došle do toga da mi se bukvalno ne javlja. Oprostila sam joj, znam da nema lošu dušu, ali mi je bilo krivo, dan noć smo bile zajedno. Jedino joj to zameram. Kod Drveta sam od početka komentarisala njen odnos sa Dejanom, ali što se Aleks tiče, ja je znam, znam kakva je, kad joj smeta neka glupost, ona će da ishisteriše, drčna je, sad to hendluje. Da li se toliko zaljubila, ne znam, ali meni se dopada kako se ponaša u odnosu sa njim. Verovatno joj se neke stvari skupljaju, Želim ti svu sreću, da se udaš, da đipamo na svadbi. Što se Janjuša tiče, drago mi je kad me kritikuje. Doduše, jeste me nazvao jazavcem, imamo gomilu zajedničkih prijatelja, nismo se družili preterano, ali je boemčina, što da ne, podržavam. Samo iz razloga što je Janjuš uvek tu za mene i više se družim sa njim, sačuvaću Janjuša - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je sa pravom bila ljuta na mene kad sam ušla. Ali ja smatram da sam napravila grešku zbližavanjem, možda sam ti davala nadu da će biti nečega i ispala folirant... - rekla je Aleks.
Ali se mi nismo ništa dogovarale, da bi bila lažna nada. Nego mi je bilo ružno što mi se nisi javila, naravno da ću da se naljutim - govorila je Matora.
Greška je bila što sam bila previše bliska sa tobom - dodala je Nikolićeva.
Baš smo bile drugarice, družile se. Mogle smo da se družimo, ti si meni draga. Ja sedela sa društvom, ti mi se nisi ni javila, svašta mi je padalo na pamet. Naravno da neću da ti se javim. Ali nisi mogla da mi daš lažnu nadu, kad se nismo dogovarale ništa - pričala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.