AKTUELNO

Tenzija!

Nakon pauze za reklame, svoj glas na nominacijama i mišljenje o Janjušu i Aleksandri Nikolić izneo je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Aleks. Nemam neki odnos sa njom. Ušli smo nekoliko puta u neku raspravu, po mom mišljenju nepotrebnu. Nemam dobar odnos sa njenim momkom, nju nikad nisam vređao, rekao sam šta sve mislim, ne bih se bavio neproverenim navodima. Ima u glavi spremne odgovore, stvari koje hoće da kaže. Mislim da je ispravila neke stvari, da će ovo dosta toga da joj donese, šta god to značilo, to je to. Zadržaću neke stvari, ja nikad nisam pričao o devojkama koje sam muveo, uvek one iznesu - rekao je Mensur, pa nastavio:
Što se Janjuša tiče, sva sreća, ove godine smo bili na distanci. Ja i Janjuš imamo korektnu relaciju i odnos, nema netrpeljivosti. Nemam šta da mu zamerim ove godine, prava stvar je što je upoznao Sandru Čaprić - pričao je Ajdarpašić.
Mensure, samo skreni Milici pažnju da mi ne dira bolesnu majku - ubacila se Miljana.
Ona je meni spomenula deda Peru, on je mrtav, ja sam joj rekla da ja ne pominjem njenu bolesnu majku - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ko je deda Pera - dodala je Miljana.
Miljana, ne diraj tamo gde ti nije mesto. Neću da davim, to je to što ja mislim o ovoj nominaciji. Janjuša ću sačuvati - poručio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.