AKTUELNO

Iskren do koske.

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", a domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević ugostili su Lazara Čolića Zolu.

Kako si - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam. Počeo sam da treniram, ne bih da se hvalim, malo sam se jutros iznervirao. Oko 12 i 15, 20 čujem onaj glas famozni me kreće buditi, da mi jorgan pomera. Ne znam kako je došla, neko je dovezao. Kreće po starom, a izgleda da ću morati da ubacim ja u brzinu. Želi da me isprovocira i svesna je da može da me isprovocira time. Osoba koja je napravila ono što je napravila, vrati se i ostajem u rijalitiju, nisam se povukao ni jedne sekunde i onda me provocira, a na sve to, onaj njen Macan sve to potvrđuje. Na sve načine pokušavaju da me isteraju iz takta, polila me je kafom. Svestan sam da je najbolje da ja sve ignorišem i kuliram, ali postoje situacije kad ne mogu to da uradim. Najgora uvreda kojoj sam joj rekao je: "Klošarko". Nema dana da me ne provocira - rekao je Zola.
Da li misliš da li bi ona volela da ti izgubiš honorare - pitao je Janjuš.
Pa da, ona bi to najviše volela. Sladila bi se time, a ona opravdava to da je ona inicijator mog ulaska. Ona je mene znala zvati napolju, 309 puta za jedan dan i na 310 sam se javio. Pretila je da će se ubiti i da će skočiti ne znam odakle. Ja sam nju stvarno bio zavoleo, ne znam šta, ali jesam. Te neke moje gluposti, ne da odobrava, ne zvoca mi. Je**ga, ume da bude simpatična i zanimljiva, ona je najjača kad je pozitivna. Neki fleš ima - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Zola kao da se plašiš da će stati na noge pre vremenena - rekao je Karić.
Ne, ne razmišljam o tome, a ono sinoć što mi je rekla i to što moram da slušam. Iskreno, uvredama neću da odgovaram i da se spuštam na taj nivo - rekao je Zola.
Da li misliš da Miljana zaista voli Bebicu - pitao je Janjuš.
On je njoj pomogao kad je njoj bilo jako teško. Nije mogla sebi da oprosti ono što je uradila i onda je njega našla tada. Ona ima sažaljenje prema njemu i na neki način ga je zavolela kao čoveka. Ja imam poroke i sve to, ali ona zna da sam je ja, u dubini duše, stvarno voleo. Ona nije mogla neke stvari da pobedi. to sinoć, što je ona rekla da bi otišla sa mnom 7 dana na Rajsko ostrvo, evo ja sada kažem, nemoj da idemo nas dvoje, nego nek ide i Bebica sa nama, pa da vidimo kako će funkcionisati sve ovo - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da bi mogao da budeš sa njom pored Bebice - pitao je Karić.
Ne mislim - rekao je Zola, pa je klimao potvrdno glavom.
Da ona meni kaže da će mi majka završiti u kolicima, da će se rasprasti od raka kao moja tetka Lidija, okej, pustiću - nastavio je Zola.
Nekako si se distancirao od svih vezica od kad je ona ušla - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa poremetio me je ulazak. Ne mogu da zaboravim ni tu štiklu ni one reči od sinoć, ali je sve to bilo u nekom besu i u žaru. Sinoć mi je to rekla bez ikakve potrebe. Nikad neču biti neko ko se povukao, ali ću odraditi sve na svoje nečine. Ja u svakoj situaciji sada moram kalkulistai, biti inteligentan. Meni je najbitnije da izađem odavde živ i zdrav i regularno. Znam da mojoj majci nije svejedno i da ovo gleda, ali nek ništa ne brine - pričao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga