AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. Na narednom klipu, prikazano je kako Dejan Dragojević budi Aleksandru Nikolić. Takođe, nakon toga je ljubavni par ušao u raspravu. Milan je reč dao Dejanu Dragojeviću:

Ja sam rekao da više neću da je budim, ja sam samo iz dobre namere to radim - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam loše, psihički sam bila napolju i brinula sam se oko nekih stvari. Ja njega pustim kada je loše, on mene ne. Sanda je sve okej, rešili smo taj problem. Naišao mi je takav period da psihički nisam najbolje. Mene sve iznervira i izmrcvari me. Ne utič loše na mene ali mi non stop zvoca za te neke stavri. To su neke stavri koje meni smetaju u našem odnosu i onda nemam želju da ustanem - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema želju da usate jer joj ne dam da ispadne glupava. Sediš četiri ipo sat, zalepila joj se kičma. Nema, ne možeš da ti ispadne si*a. Presvuci se pa se razapni kako hoćeš. Ja sam budala što se ja trudim gde ne treba. Neću da se svađam sa njom, nije mi to poenta. poenta je kad je grunem, da ućuti. Ako ne ućuti, onda će po njenim leđima. Moram da je šutnem pa će znati kada da ućuti. Ja ne dam na nju, ne dam da joj fali dlaka sa glave. Neću da dozvolim da ona ispašta. Nemoj ti da tumačiš moje reči. Ona ustane da tumači moje reči - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam sve šta su rekli i Dejan i Aleks. On Dalilu nije mogao tako lako da preboli i onda ograničava Aleksandru. Dalili niššta nije branio. Aleks je iskrena i ona će reći sve što joj smeta. Dejan je budi iz najbolje namere, tu ga razumem. Nju nervira jer oni ne rade na budućnosti. Aleks mi kaže da je to ubija i da zato sumnja u sve. Dalilu nikada nije ogranićavao a sada hoće da napravi od Aleks ono što nije. Ona njega ne sputava, on se raspravlja sa kim hoće. On je ušao sa devojkama koje nisu njegov tip. On je sa njom samo da bi imao razonodu - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.