AKTUELNO

Totalni haos na kraju emisije!

Tokom Pretresa nedelje, Milan Milošević je podigao Viktoriju Mitrović i pitao je sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji mera za ono koliko ti možeš da se ponižavaš? Marko ti je psovao ćerku... - govorio je Milan.
Ima kraja, postoji mera. Meni je to bacanje u bazen bio šamar realnosti. Bolje da ne pričam ništa više... Svi su očekivali da ću napraviti haos, ja sam se smejala, nisam znala šta da radim. Iskreno, skroz sam se polupala, čemu sve ovo vodi ne znam. Kada smo se zadnji put pomirili, obećala sam da neću nasrtati na njega i stvarno nisam... To što je on plakao, nije to bilo zbog mene ili nekog pokajanja, nego ga je samo sujeta udarila zbog Anđela, ali toga nisam bila svesna - govorila je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam gotovo na silu spavala sa njim. Ne znam ni kada su mi prošle emocije, ne znam ništa. Posvađali smo se i vređali, što mislim da je i najbolje da nemamo komunikaciju... Ali, ja kada sam spavala osetila sam kako me ljubi i grli, nije prestajao dok nije dobio ono što je želeo. Meni to nije problem, ja sa svojim telom mogu da radim šta hoću, ali sa mozgom ne - govorila je Mitrovićka.
Ovo su sada gluposti što ona priča, glumi huligana... Da se razumemo nju kada zasv*bi ona je to uradila svojevoljno, a kada joj se di*ne onda radi na silu - dobacivao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god meni ovde da kažu, meni će na jedno uvo ući na drugo izaći. Lepo je rekao Anđelo, kao da sam postala imuna na bol. Nemam pojma šta mi se dešava, očigledno mi treba neka pomoć psihologa. Ovaj dečko želi da do kraja rijalitija ide preko mojih leđa, ali to stvarno neće moći! Ja itekako mogu da radim šta hoću i tek ću to da pokažem... Nikoga se ne plašim ovde i na svakoga mogu da krenem, ali sam tebe počela da se plašim. Takva sam da mogu sutra da se pobijem sa bilo kim, ali tebe se plašim! - vikala je Mitrovićka.
Neću da slušam ove gluposti, ona samo hoće da pokaže svoje 'intelektualne sposobnosti, ali je to nemoguće. Videli ste kako sam reagovao kada me je Marijana išamarala bez problema... - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam ti prećutala, jer sam tako htela - prekidala je Viki.
Ako nekoga voliš, treba da ga poštuješ. Mislim da je naš odnos odvratan i jedva čekam da se ova katastrofalna agonija završi! - dobacivao je Osmakčić.
Mi se slažemo samo u onih 15 minuta, posle je najbolje da se ne vidimo. Ali je meni bilo uvek glupo da tražim da budemo u kombinaciji, sramota me je od ljudi. Ja te ne podnosim - nastavljala se Viktorija.
Naš najveći problem je loša komunikacija, sa njom čovek ne može da razgovara - vikao je Marko.
Kako ja da pričam sa njim kada je on uvek u pravu i kada sam ja uvek ološ, seljanka i slično? Šta da pričam sa njim? - negodovala je Mitrovićka.
Ciganko jedna, primitivko, pusti me da govorim, ne prekidaj me više! Seljanko jedna nenormalna, ološu najgori - vikao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.