AKTUELNO

Evo šta misli i o drugim takmičarima!

Nakon Marka Đedovića, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Marko Janjušević Janjuš.

Kakva je situacija u Beloj kući? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakog dana nešto novo. Ušla je Mina, tu će biti svačega. Razmišljam šta su ljudi spremni da kažu drugima, kakve uvrede. Krenuću od Viki šta je rekla Mensuru, Dejan Anđeli i Mensuru... Da mi neko kaže da li bih opet bio švaler ili da kažem takve reči, bio bih švaler. Takve reči ne može svako da kaže... Zamisli da ti Dejan Dragojević kaže da si kvaran, takva jedna osoba koja pominje mrtvu braću i bolesne roditelje... On mene ne može da isprovocira, pokušao je, ne može da me isprovocira lik koji je došao u stanje da glumi... Ušao je u vezu vraćajući Dalili, razmišljajući kako će da vrati Dalili, u tom trenutku se zaj*bao. Kad je osetio da nema gde, daj da odgovara svakome, baš udarajaću najniže... On je sad kakav je bio na početku, takav kakav treba da bude. Aleksandra je nesrećna... Da sam ja hteo da budem sa njom, ona bi bila, ali me ne interesuje... Mogu da pričaju šta hoće... - dodao je Janjuš.
Po ko zna koji put je došlo do pomirenja Dalile i Cara, deluju onako mirno, skladno... - nadovezao se Darko.
Kad sam ih komentarisao, rekao sam da oni moraju da promene sve da bi bili u vezi. Da izbace sve one svađe, jer kad budu izašli odavde, biće bačeno sve ovo nerviranje ako ne budu i dalje zajedno. A sa onim svađama niko neće biti za njih. Ja sam više za njih nego za bilo koji odnos. Jedino su oni u pravom odnosu. Jeste da odnos nije bio dobar, ali su mi od svih parova nekako najskladniji - istakao je košarkaš.
Bebica je pokazao novu stranu sebe, čuo si da je dolazilo do eskalacija besa i nervoze. Kako ti se čini on? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Još se nije rodio čovek kao Bebica. On 50 puta dnevno otprilike je samo vozi na cigaretu, ona p*ša 15 puta... Na kraju krajeva ona njemu kaže da je proliv, jer je rekao Zoli da je g*vno. Nju ne interesuje niko osim Zole... - rekao je Janjuš.
Da moraš da biraš životnu saputnicu iz Zadruge, da li bi to bila Marijana ili Ana Jovanović? - pitao je Darko.
Sandra Čaprić. Ali kad bih morao da biram između njih dve, pre bih se obesio. Mada mi je sad Ana gora od Marijane, iako o njoj nemam lepo mišljenje. Sa njom niko nije hteo da bude ovde, niko ne ne smatra ozbiljnom. Koga je ona odbila? Ovaj se posprdao (Marko) sa njom tri puta, napravio od nje krpu. Pozdravljam ja često i Čaprićku i dečka, nek su živi i zdravi - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.