AKTUELNO

Nije joj svejedno kad se on pomene!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs,  voditelj i novinar Darko Tanasijević naredno pitanje postavio je Ani Jovanović.

Suma sumarum, Car i Dalila završiše zajedno, kako se ti osećaš i da li se ponovo kaješ - pitao je Darko.
Ne, ja sam to želala i nisam nikada isključila tu opciju, pošto sam znala da ima tu neraščišćenih stvari - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se stidiš zbog nečega - pitao je Darko.
Ja sam svesna i tada sam bila svesna da taj postupak nije dobar, greška je i mogli smo samo da se družimo. Da, neki ljudi jesu bili u pravu, ali razmišljam samo o ljudima koji su hteli da me posavetuju...Ja sam i tada rekla da taj epitet je ona meni dodelila, nisam ga prihvatila, sasvim mi je bilo nebitno - rekla je Ana.
Stefan Mihić ti je rekao da ćeš biti kapiten fudbalskog tima, kako gledaš na to - pitao je Darko.
Etiketa se dobija, poklon se prima - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko, ja sam shvatila šta je njegov problem, on mrzi žene ili kad ima, to je zbog žena. Znam da mu je krivo što ga je odbila. PA da, u daljem nekom periodu, Deniz ga je odbijala. Shvatam da je hteo da bude sa određenim devojkama i iz tog razloga pravi selekcije. Jako je bitno ko priča, a ne šta priča - rekla je Ana.
Ana, danima si uzrujana zbog svog bivšeg dečka, šta te toliko brine i kako te on drži to u šaci - pitao je Darko.
Reagovala sam malo emotivnije, jer sam bila u ciklusu. Pričala sam sa Mimom, Sanjom i Marijanom, on mene ne drži u šaci i vrlo dobro znam šta on radi. Kad je on saznao da ću ja ovde ući i on je meni pripretio. Moja porodica je bila upućena u veći deo naše veze, ali niko u ceo. Dešavalo se sve i svašta. On iz mene može da izvuče ono najgore, a ja sam u toj vezi imala te nervne slomove i to. On ovde i da uđe, on pšta ima da kaže o meni, mi bi polemisali i to je to. On je jedina osoba koju sam ja volela, prva duga veza. Ja njega da blatim, nema potrebe - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari bi mogli da imaju potvrdu ili da im se mišljenje narušu
On nema šta loše da kaže o meni. Mi dok smo bili zajedno, on je meni rpravio katastrofalne scene. Ja samo ne znam šta on želi da postigne svim svojim ponašanjem, ali on mene ne može nikako da ugorzi - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga