AKTUELNO

Pohvalio je!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg bračnog para, Dalile i Dejana Dragojevića. Na red da nominuje došao je Anđelo Ranković:

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je izuzetno inteligentan, on neće nikada prvi da napada, ali je jako nepoverljiv prema svima, i možda je zato uvek u pripravnosti. On je vuk samotnjak, njemu je najbolje da se skloni sa osobom sa kojom je i da uživa. Naš odnos je super,i smatram da je sa Aleks super, zaljubljeni su iako mu nije bilo lako da uđe u taj odnos. - rekao je Anđelo o Dejanu.
Dalila me je pitala da li sam je blatio, ja sam rekao da jesam, osudio sam njene postupke, ne zaljubljenost. Ona je tražila da gledam samo odnos sa njom, a tek sada smo se upoznali. Egosita je i arogantna, i zato ljudi pričaju da je jaka i sa stavom, a u ljubanom odnosu nije čvrta i nema stav. Ona može po ponašanju i stavu i pedantnosti može da bude mnogima uzor. Moram da dodam da mi se kod Dejana ne dopada što ne mari za druge, a u izolaciju šaljem Dalilu jer mi se nekoliko puta brecnula - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je bila Viki Mitrović:

Ja neću ovde ni da žvalim ni da grokćem, ja nemam ništa specijallno da kažem, mi smo u korektnim odnosima. Ja ne znam koga da posaljem, ali evo pošto mi je Deki prodavnica, sačuvaću Dejana - rekla je Viki, a posle nje je reč dobio Osmakčić:
Ja sam u korektnom odnosu sa oboje. O Dejanu sve najbolje, pogovortov ako ga ne diraš, a ako ga nagaziš sledi haos. Dalila je ok, ona u odnosu sa Carem, oboje su hit,. Sačuvaću Dalilu - rekoa je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Između mene i Dejan se desio sukob pre 15-ak dana, imamo koerktnu komunikaciju od sukoba. Smatram da je greška što se u sukobima pominje Dalila je za mene najveći borac, iako ume da bude arogantna, nije loš čovek. Dalia je nekog koga stvarno gotivi i ona je najsveči borac, ona nije loš čovek i veoma je dobra osoba - rekao je Zola i nominoavao Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.