AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje postavila je Dejanu Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je problem da se čuje šta te nervira kod Aleks? Nego hoćeš lažnu sliku o savršenstvu? - pitanje gledaoca postavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije da me brine, ali može biti savršeno. To je rešavanje problema, određene situacije koje se zameraju na određeni način. Ja da nju hoću da poistovetim sa ostalim situacijama ja bih joj rekao: "Što gledaš?" Ja neke stvare zamerim kada osetim potrebu. Zameriću kada budemo sami. Onda je ljudi napadaju. Ja sam mogao da bi sebi olakšao... Ja sam iskren sa njom! Ja ovde imam blokade, nisam opušten. Ne mogu da budem ja - ja. Ja bih morao da izađem napolje i da udahnem vazduh. Ja imam svoje definisano stanje sa njom, napolju ćemo da se upoznamo. Nisu okolnosti za potpune stvari. Nije meni sprdnja ovo! - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam promišljena, li eto. Ja sam najgori, ali sam ja - ja. To je ono što sam ti pričao - dodaje Đedović.
Ne želim da budem na stubu komentarisanja. Prolazi neko, ja pogledam. Ne znam šta je problem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da oboje prave dramu, ovo je stoti put. Ako je interes veza, koga boli uvo ko je u pravu. Veza je ovo za šta oni teže, trebaju da se bore. Oboje su isti. On je znao kakva je ona, ona je znala kakav je on. Isto kada govoriš to, isti si. Zna se sve ovde, ako žele da sačuvaju sve, oni treba da naprave bedem oko sebe. Šta je to toliko vau. Šta je problem, šta?! Onda folirate oboje sve! Ako vas pogodi jedna sitnica, a preko dana se volite baš. Pitam šta se desilo?! - upitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.