AKTUELNO

Evo šta misle!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević je pročitao Janjušu.

Te fore, revolt i slično, vidi se da si hteo da isprovociraš Cara i Aleks preko Dejana i Dalile, ali su te srećom pročitali. Zbog čega tolika sujeta i ljubomora prema Dejanu i Caru?

Foto: TV Pink Printscreen

Jedine dve stvari koje sam pogrešio kod Drveta je da će se Dejan i Dalila pomiriti do kraja i da Dejan neće ući u veze. Prve osobe koje sam hteo su Martina i Ša, oni su trebali da budu moji potrčci. Mene ne zanima ko će sa kim da se miri, da li će biti u vezi. Kada je Dalila rekla da neće da ide u izolaciju, ja sam se osetio loše, rekao sam joj da ode da ne izgubi pare. Jesam ih poslao iz revolta. Ne zanima me da bilo kome uteravam bilo šta. Logično je da će ljudi da pomisle ovako, ali nije tako. Ja ne bih voleo da bilo ko izgubi pare... Za mene je trebalo da budu Ša i Martina potrčci - rekao je Janjuš.
Ja sam već svoje komentarisao, slažem se sa gledaocima, Janjuš uvek ima skrivene namere, nikad ne znaš na čemu si sa njim dok ga ne bocneš. Ili samo da ideš nasuprot njegovog mišljenja. To utrčavanje, galama, ne volim. Nije trčao za neke gore situacije u radio, kao što je danas - ustao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da si lomio staklo, pa se zamislio, zamisli da sam ja na neki način inicijator... Da li ti stvarno misliš da sam vas namerno poslao u izolaciju? - nastavio je košarkaš.
Da. Kao što i svako njegovo kruziranje po dvorištu ima određeni nivo kvarnoće. Ali to je on - dodao je Dejan.
Hvala Bogu što me je majka rodila ovako divnog. Od tebe kvarniji nisam. Prozivaš me iz čista mira - uzvratio je Janjuš.
Evo, odmah kvarno pominje majku. Ne, ja te ne prozivam iz čista mira, ti si mene poslao iz čista mira u izolaciju, iz "revolta". Nećeš ni Filipu nikad zaboraviti (Maju). D*pe gaće žvaće, ovde trpi da ne bi sebe doveo u neku situaciju. Čisti sebi put, dobar je sa ljudima koje mrzi. Ja znam šta misli o svima, šta je mislio o meni. Na kraju kad shvatim, Miki mi je najbolje mislio... Ciljano je sve uradio, komplet, njega sve iritira. Ako osoba nije kod njega, njemu to smeta, zato brblja u bradu, ima mumlanje, pevanje sa strane... To je Janjuš, takvog ga znam iz treće sezone. Tačno zna kome će šta da dobaci, kako će koga da isprovocira - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam koga ja podbadam, našalim se i to je to - rekao je Janjuš.
Drago mi je što ga je majka rodila ovako divnog i krasnog, a mene polupanog... Odmah je pomenuo to... Kad se uđe sa mnom u raspravu, to ima određeno ciljanje... - dodao je Dejan.
Ja ti nisam udario na porodicu. Ali sad kad vidim reakcije, promenio bih odluku, ne bih stavio Dalilu. Izolacija je jedan od najmanjih problema. Ti si počeo kao da te mrze svi... - nastavio je košarkaš.
Znači da imaš određenu mržnju prema meni. Evo šta se dešava kad vas prokomentarišem, odmah mi napominjete određene situacije. Odmah se otvara katanac, nove informacije - pričao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno posle onoga imao dobro mišljenje o tebi, a ti si mi onda rekao da si me stavio namerno. Ja bih sad u inat rekao da sam te stavio namerno, ali nije tako. Iz revolta sam te stavio, ja sam spustio tebe i Dalilu, a Aleks je rekla: "Naravno da treba da ih spustiš". Doći će tebi da iz revolta nešto uradiš - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.