AKTUELNO

Ne smiruje se!

Filip Car je zauzela drugo mesto kao zadrugar koji najviše sumja u sebe. Voditelj Milan Milošević je reč dao Lazaru Čoliću Zoli, Stefanu Mihiću i Filipu Caru:

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car se načazi na prvom mestu kao osoba koja njviše sumnja u sebe - rekao je Milan.
Slažem se da nema samopuzdanja ali je to njegov boravak ovde, sve što mu se izdešavalo. Svakog bi to poremetilo. Često je pominjao da nije bio kući dve godine. Sumnja da ase previše ugojio u poslednje vreme. Slažem se da se dešava u pojedinim momentima da je nesiguran u sebe. Ako su neki muško-ženski odnosi u pitanju. Znam da je uvek pričao kako sumnja da kod nje preovladala matematika i neka neiskrenost. On je meni govorio da ne može da veruje u nekim momentima. On misli da se ona igra sa njim - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko ko ima visoko mišljenje o sebi ne znači da veruje u sebe, Filip ne može da podnese da ima nekog ko je dominantan kao Dalila - rekao je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sumnjam u svoje odluke koje donesem i onda mi se to poremeti. uvek sumnjam u sebe da l' će sve biti okej ili će me neke stvari poremetiti. Njene začkuljice će me iznervirati. Ja sumnjam da ću izdržati i kažem sebi da pustim ali onda ustanem i oni me navedu na ono najgore. koga god da uvredim, ja požalim. Dalila je rijaliti igrač. Pošto sumnjam u sebe, možda se pomirim sa njom! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku  teksta.

Autor: A. S.