AKTUELNO

Dao svoj sud!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići, kako bi komentarisao prvo mesto na anketi najnesrećnijih , koje je zauzela Dalila Dragojević.

Svako sebi bira i sreću i nesreću. Oni su sami birali svoju sreću i velika sreća se pretvorila u tugu, a to je nesreća. Dalila je hrabra žena, a da li je pametna, to je drugo. Ona je ustala u uradila gde ju je vodeilo srce razvod braka, vraćanje Dejanu i ponovo kod Cara. Razvod sama se pitala, odlazak kod Cara sama se pitala, a odlazak nije. Mislim da je ovo samo redosled stvari koje se dešavaju. Ako ideš iz života koji je loš, nemoj u jiš gori. Ona je doživela da je sad gore, nego ona gorčina iz koje je izašla. Sa druge strane ona je sada svesna svoih svojih grešaka i ona kad kaže zbog čega je sve uradila, ona ne plače za Dejanom, nego vremenima koja su bila lepa. Ona je to izabrala sama - pričao je Mića.
Kad Dalila žali, kad to kaže, ne mislim da žali za vremenom, nego za uloženim trudom koje su se usput dešavasle. Muka koju je pretrpela i uložen trud. Ona da ostavlja, ne bi žalila - dodao je Marko.
Njoj se nije ugasila emocije prema Dejanu, nego je Cara zavolela više. Ona je otišla i zaplovila brodom koji je bio pun emocija, zato je rekla da je pogrešila. Kad se vratila i videla da nema ništa, zato je otišla lakše. Car je neko ko precenjuje svoje emocije i ulazi i izlazi iz emocija. Žene moraju da znaju koga srce bira, a Dalili je prevladala emocija. Ona je ušla u vezu iz emocija i nije marila ko će šta reći. Zašto bih napadao ženu i muža koji je čekao? Da je Dejan je*o mater, ja bih prvi skočio. On je virio mesec dana i čekao šta će da se desi. Što bih ja nosio poklone, kad muž ćuti? Imala je kritiku, ali ne psovke, jer to nije zaslužila. Doživela je ono što nije mislila u snu, ona je stvarno mislila da će Caru roditi dete. Dalila ima svoje greške i iaspašta jer je otišla iz braka i ponizila čoveka. Jedno poniženje je sama izabrala, drugo refleks. Ona će ceo život nositi breme nekoga ko je prevario muža. Za ovo gde je osramoćena i izvređena, uvek sam tu da kažem da je u pravu i kao ženu ću je braniti uvek. Kad slušamo Cara, dosta toga priča gde je u pravu. On jedno priča, a radi petnaesto. On je znao da ona napušta muža zbog njega, verovato je u njihovu vezu i nazivao je lepoticom neviđenom. Na kraju se ispostavilo da se Car razočarao u stvari koje nije video u zanosu emocija. Njih dvoje su i dalje u neviđenoj emociji - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je stepen emocija koji je jači od razuma, a kad to navlada, niko nema kontrolu. Ona je žena koja je izgubila dve bitke, ali ne znači da je izgubila rat. Rat je njen život, možda za godinu dana bude najsrećnija žena. Iz ove priče će biti nesrećna. Ja ne želim da se mešam, ali ona će biti osuđen i branjen, ali ona najbolje zna kakva stvari je radila i realno je izabrana za ovu priču - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.