AKTUELNO

Podneo sve kritike!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću, kako bi komentarisao drugo mesto Nenada Aleksića Ša na anketi za najnesrećnije.

Ovaj čovek, šta mu se sve desilo, ona je top. Tara kakva god da je bila, kad su bili u vezi, on je bio najsrećniji. Šta je on sve preživeo, ja bih se za glavu uhvatio, a on ide dalje i pozitivno razmišlja. On je nesvestan sebe ili svega što mu se desilo ili je u krizi srednjih godina. Podržavam što se družiš sa Martinom . Ja ga ne smatram nesrećnim - pričao je Miki.
Bio bi totalna budala ako bi on smatrao da je dobro i da je srećan. Ide on na bolje, trudi se. Ša je samo doživeo budalaštine, ali ta veza ga je totalno izludela. Nije njemu do para, on je čovek koji je4 toliko dao, a ne priča o tim stvarima. Ja mislim da on nije skto čist i garantujem. On i Dalila bilo bi glupo da kažemo da su srećni - komentarisao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalna je stvar da je nesigurnost prisutna, a Martina ga je najviše osvežila, to ga čini zadovoljnim. On je najsrećniji bio kad je bio sa Tarom, na pomen Tare. On je platio cenu svega, a za uzvrat nije dobio ništa. Bio je srećan kad je bio sa njom, a njemu je sve bilo malo osim toga. Kad je pukla priča od tad je jako nesrećan - govorio je Lepi Mića.
Nenad je inadžija, on prkosi. On je u Tari video svoj poraz i nije mu bilo jasno kako neće da prihvati. Da je Tara ostala on bi svaki dan imao želju da joj se dokazuje i bio bi sve nerećniji. On bi dokazivao da je to ljubav, a ovo je najbolje što mu se desilo - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.