AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević pozvao je Nenada Macanovića da se pridruži Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zolu i odgovori na nekoliko pitanja,

Većina zadrugara je uverena da te Miljana pravi budalom, šta ti vidiš i šta ti osećaš? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja ne smatram tako, mislim da Miljana ima potrebu da dobije odgovore od Zole za njihov odnos od ranije. Ja sam sinoć zahtebao da ga pita u pušionici, da se više ne bi osećala loše i da dobije odgovore koje je tražila. To što ona sad plače... Ona nije htela da ga pita šta je htela zbog mene. Zbog razgovora koji smo imali spolja, ja mislim da ovo jeste sprdnja - pričao je Nenad.
Ti Zolu ispituješ za pare i dugove, a da li misliš da Miljanu zanima nešto drugo? - upitao je Darko Tanasijević.
Zanima je to što je juče dobila kao odgovor - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakav sam odgovor dao? - upitao je Čolić.
Dao si odgovor da je sa njom bio iz koristi. Mića i ja smo razgovarali i zna moje poslovne partnere, pa je zato rekao da volim pare više od Zole. - rekao je Nenad.
Kako komentarišeš šaputanje Miljane i Zole? Rečeno je da bude sa Bebicom u Zadruzi, kako to shvataš? - pitao je Darko Tanasijević.
To je bila provokacija za koju sam ja znao. Ja sam pitao da bih proverio, a ti si slagao. Ona mi je rekla da pita da li ćeš da budeš sa mnom ovde ili napolju - pričao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako njega lažeš šta si me pitala, nemoj da lažeš mene - odbrusio je Zola.
Sve vreme dok Nenad priča, Miljana ne prestaje da gleda Zolu i pune su joj oči suza - ubacio se Karić.
Plačem zato što sam pogrešila - pravdala se ona.
Momak ti se možda svideo, ali ovde su ti se vratila emocije. Treba da budep iskrena prema momku, ne treba da pravi budalu od sebe u da mu se smeju svi. Ne treba da izgubi poslove zbog tvoje sprdnje. Ovo sve utiče i treba malo na sebe na misliš, previše si zaljubljen i previše ti je stalo do Miljane. Pogubio si se i previše joj veruješ - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve Miljana ima zamerke na tvoj račun? - pitao je Darko.
To je bilo kad je počela provokacija oko Zole, ja sam putio da vidim dokle će to da ide. Danas mu Miljana nije dala na značaju i on je gledao da bude bilo kakva provokacija. Ne vetrujem da će Miljana to opet da dozvoli - pričao je Nenad.
Pravite čoveku cirkus od života - dobacio je Mensur.
Mi ne znamo istinu, Miljana je osnovni krivac za sve - istkao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.