AKTUELNO

Četvorka se sukobila!

U nastavku emisije "Pitanje novinara" koju vodi voditeljka Dušica Jakovljević. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Dejanu Dragojeviću, Aleksandri Nikolić, Milici Veselinović i Mensuru Ajdarpašiću kako bi iskomentarisali njihov sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da bduete iskreni i otvorieni. Vidi se da se ne podnosite, kako, zašto i zbog čega? - upitao je Darko.
Ja poštujem Mensura - dodaje Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo komentarisao ono što mislim za njegove odnose u kući. Više puta je pokušao da me uvredi. On sve pokušava da uradi perfidno. Nikada me ne demantujem, već navodi situacije u koje sam se ja našao i tako misili da će da se revanšira. ja njega niakda nisam uvredio, samo sam izneo mišljenje koje ja ne bih postupao kao on - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nazvao si ga pašom - dodaje Aleks.
Mensur je aludirao još na početku rekao da sam promenio ime. On želi da prestavi da je bio dobar i da me je branio i da je pustio čeličnu suzu koja je razbila pločicu.Ne možeš ti od mene tražiti ono što bi ti želeo. Stavr je u tome, ono što njemu ne prija. Ono što on radi, meni nije normalno - dodaje Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je vaš problem krenuo zbog Aleks koja je flertovala sa Mensurom? - upitao je Darko.
Ja nisam uvredio Aleks ni jednom, niti sam pominjao te situacije koje su se tada desile. Nikada nisam to naglasio, ja njima ništa loše nisam rekao - odgovorio je Menusr.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila u šaragama, tada je Mensur rekao Dejanu, da bi, kada bi progovorio videlo bih. Ne znam šta dečko ima protiv mene, nije mi janso. Rekao je da će se saznati kakva sam - rekla je Aleks.
Ja ove ljude nisam uvredio ni jendom, niti sam bilo šta loše rekao o tebi - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponižene ljude nema potrebe da ponižavam. Kakav je njegov ljubavni odnos ovde. On je nasilan prema Milici - rekao je Dejan.
Pre svega, Dejan ovo želi, nemu je to poenta, on želi da se svađa. Do juče je bio ribica iz jezera, ja sam komentarisala njega a on je krenauo da mi vređa odmah. Aleks kada je ušla u vezu sa Dejanom, uzdigla se. On je nezahvalan prema Mensuru koji je bio ovde uz njega prvi - rekla je Milica.
Ja ću da govorim samo ono šta se dešava. Ja da se derem ovde, mene to ne interesuje. Takva rasprava me ne zanima! Mene niko ne može da ponizi. Ja nisam došao ovde da igram, samo komentarišem ovde - doao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.